Szukam Alufelg 15"/7 do Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam Alufelg do mojej Esperynki jezeli ktoś ma cynk albo chce sprzedać 15" aluski to pisać i słać fotki.. Osobiście preferuje a raczej poszukuje takich jak ponizej

ale inne z rantem też by mogły być....

Na forum.tuning.pl były podobne do sprzedaży (2 komplety od 2 osób).

Cena 400 i 500 zł (drugie z dwoma kleberami).

ADAM !!!
Zgłoś się do człowieka z Klubu Opla MM8 !!!
On ma właśnie do sprzedania swoje ATS-y identyczne jak na Twoim zdjęciu !!! Też 15 na 7 !!! Zajebiste są !!! Widziałem je na własne oczy bo się z nim przez przypadek wczoraj na moście w Wawce spotkałem
Chce je sprzedać razem z letnimi oponami 195/50/15 !!!
W sumie za cztery kółka chce 1500 pln !!!

Łukasz warszawskie ceny są raczej nie dlamnie.....
ale na forum tuning.pl zerkne...... dzieki...

1500 to chyba nie jest tanio?

Firma ESCO w Siemianowicach Śl. sprzedawała niedawno felgi po 230-250PLN za sztukę 15" (nowe). W magazynie (dosyć dużym) mieli je poukładane pod sufit! Firma je produkująca jest podobno Niemiecka i nazywa się "Shaper".

Link do niemieckiej strony Shaper w celu obejrzenia wzorów:
http://www.shaper-wheels.de/

Pozdr
Jadzwin

Adminek, widziałem dużo ładnych alusków w Katowicach-Szopienicach "BOMA" Hurtownia i Serwis Ogumienia (adres) -strona w budowie. Mają niskie ceny i jeszcze upust 10% na aluski.
Ja tam kupiłem, niestety tylko nowe stalowe (po ok 76 zł/szt.).
Zakupu zwykłych nie żałuję, bo dzień po ich kupnie, pod moim blokiem ogołocono Toledo (z alarmem !!! ) z kompletu alumów - zostawili jedynie wszystkie śruby i auto na cegłach !

w ESCO serwisuje na codzien furke i znam sie z chłopakami dosyć dobrze z tego co mi wiadamo to maja tanie fele ale niestety o innym rozstawie srobek do nietypowych marek samochodow....

Adminek, możesz jeszcze sobie przymierzyć kilka sztuk 7x15
Tu masz stanowisko