Post niniejszy nie jest niczym innym jak spontanicznym wytryskiem wazeliny pod adresem homera171 z Wrocławia. Jak wcześniej pisałem kluska dostała czkawki pod Opolem z którą w systemie ratalnym doczłapałem się do Wrocławia. Na moje skamlanie o pomoc na priv odpowiedziało dwu kolegów za co bardzo dziękuję. Zadzwoniłem do homera, który zanim skończyłem opisywać problem już wiedział o co kaman. Komputer potwierdził jego diagnozę - padła cewka na jednym z rzędów świec - dokładnie na garnku nr 1. Niniejszym chciałem podziękować Pawłowi za szybką, profesjonalną pomoc. Za zakup montaż i wymianę potrzebnych części, jak również za ciekawe rady i spostrzeżenia, dzięki którym niebawem będę dokonywał zmiany auta. Szczerze polecam homera wszystkim leworęcznym motomaniakom jak ja, choć uprzedzam szczerze, że dojazd do niego przypomina podróż łunochodem po powierzchni księżyca.
Jeszcze raz dzięki hommer i wyrazy szacunku.
P.S. podjąłem bolesną decyzję zmiany auta. Idę powolutku w kierunku Audi A6 Quattro /2.8 - 4,2/ lub Mercedesa klasy E 240-320
Pozdro zupper

i silniki suche , a w omedze po 156 tys km dekle uszczelniane 5 razy uszczelniacz na wale 2 razy .itp itd.....
Teraz focusem jeździ
.