Jadziwn- widziany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Widziałem Cię dzisiaj jadzwin na Woli Justowskiej jak pomykałes swoim viloetowym espero ... mam pytanko w jakie dni i o której są spotkania niepokornych zamotoryzownaych na starym lotnisku na Czyżynach .... mówiłes o nich pod IkEĄ
Pozdrawiam

Chyba w soboty o 13. Ale głowy nie dam...

...i kolejny klubowicz widziany. Ja tak sie rozgladam po tej mojej Warszawie i jeszcze nikogo nie widzialem. Patrze na te Esperaki - dzisiaj widzialem z rozwalonym zderzakiem tylnym - jakims Poldolotem mu wjechal, w zeszlym tygodniu widzialem Espero po potraceniu czlowieka... uszkodzenia: czlowiek nie wiem jakie - juz go nie bylo, Espero: pas przedni, maska (przed szyba wyrazne, mocne wgniecenie, i ogolnie cala pogieta) i chyba przedni zderzak. Do szyby czlowiek nie dolecial. No i takie po prostu widze zwykle, szare Esperaki, ale jeszcze żadnego z naklejka Aaa, kiedys widzialem jakiegos z wlotem powietrza na masce, po prawej stronie, ale to chyba nikt z Was...

Cytat:
2003-03-17 20:24:51, AreQ pisze:
Widziałem Cię dzisiaj jadzwin na Woli Justowskiej jak pomykałes swoim viloetowym espero ... mam pytanko w jakie dni i o której są spotkania niepokornych zamotoryzownaych na starym lotnisku na Czyżynach .... mówiłes o nich pod IkEĄ
Pozdrawiam

O 13-tej w niedziele. Raz tam byłem akurat jak sypnęło śniegiem fajna sprawa. Niestety popełniłem błąd ponieważ oprócz synka zabrałem jeszcze żonę...
cyt.
żona:
-...chyba nie będziesz tu z nimi się ścigał?
ja:
-... no co ty kochanie, z tymi wariatami...
(W domyśle - oczywiście, że tak tylko jak ciebie nie będzie)
Trochę mi nie pasuje ta godzina, ale jeszcze się tam pojawię.
Pozdrawiam.

A ja w Warszawie widziałem zajebistego Esperaka, niestety chłopak nie był od nas...
Staliśmy jeden za drugim na stacji benzynowej Shell na Ostrobramskiej - oczywiście obydwaj w kolejce po gaz
Espero było zielone - tak samo jak moje bez znaczka z przodu, z jakimś sportowym wydechem bo chodził jak czołg no i z takim samym czarnym pasem na przedniej szybie jak u mnie, tylko on dodatkowo na tym pasie miał jakiś biały napis tuningowy...
Koleś siedział cały czas za kierownicą i dziwnie się na mnie popatrzył jak wysiadłem z samochodu....

Witam,

Na Krolowej Jadwigi mam biuro wiec czesto mozna mnie tam widziec
A spoty odbywaja sie w niedziele od 13
W te niedzieel zrobilismy sobie orwnolegle. Bylo super sicigalo sie okolo 30 aut Udalo mi sie osiagnac kilka dobrych wynikow:
m.in: 2 razy objechalem Charisme 1.8 GDI i Golft GTI (8 zaworowego)
Ogolnie jest fajny klimat, Brambi robi pyszne kielbaski z grilla i wogole jest niezle
Choc ostatnio rozbilo sie porsche bo gosciowi wydawalo sie ze poszpanuje i zanim ktos go zdazyl "ostudzic" wpieprzyl sie bokiem w skode felicje ((
Z tego powodu poprawilismy troche organizacje spotu i odgrodzilismy "tor do rownoleglych" tasma od reszty lotniska

Wsyztskich zainteresowanych zapraszam na pas bo jest naprawde super

POzdrowienia
Jadzwin

Pozdr
Jadzwin

Bede jutro w warszawce... nie mam co prawda naklejki, ale bede mial jedna charaktrerystyczna rzecz: bede ciagnal na motylu czarne clio )))))
wiec jak mnie zobaczycie mozecie mnie lapac )))))))) chetnmie pogadam z jakims warszawiakiem ))))

Qulogicku czy to espero z wlotem powietrza po prawej stronie bylo "na" rejestreacji WXW... ?

Cytat:
2003-03-18 20:03:33, Pycel pisze:
Qulogicku czy to espero z wlotem powietrza po prawej stronie bylo "na" rejestreacji WXW... ?

Może jest czerwone ? Z większym wydechem ?

Nie pamietam juz . Widzialem go na Statoilu na Radzyminskiej, z pelna, mloda zaloga na pokladzie . Samochod stal do mnie przodem, wiec wydechu tez nie bylo widac. A na rejestracje chyba nawet nie patrzylem...

ten o ktorym mowie byl bordowy

Cytat:
2003-03-18 21:50:17, Pycel pisze:
ten o ktorym mowie byl bordowy

Dwa lata temu, takiego widziałem. Wracał do Warszawy...
Nie widziałem wlotu...

No chyba byl bordowy, ale glowy nie dam... A kto to był?

To pisalem JA... cos mnie wylogowalo. Wiec kto to byl? Ja widzialem tylko jeden jedyny raz ta fure...

Ja tez ja widzialem jeden jedyny raz zaczelo sie przy wileniaku, skonczylo sie przy moscie siekierkowskim. gosc mi sie przygladal na swiatlach ale nie odwazyl sie otworzyc szybki i porozmawiac.
Byl to bordowy Esperak z wlotem powietrza na prawej stronie maski i ladnym wydechem, rejestracja WXW... cos tam. Umiescilem nawet posta Patrz tutaj ale gosc sie niestety nie odezwal.

Jadzwin a nie parkujesz ty przypadkiem swojej esperynki na chodniku przy Królowej Jadwigi przy skrzyżowaniu z Grabowej... mieszkam niedaleko ... jakie biuro prowadzisz na takim zapomnianym przez boga przedmieściu chyba, że komputery z Horn-a to twoje robota
Pozdrawiam

Dokladnie tam parkuje
A biuro mam nieopodal choc to nie jest horn
Zajmujemy sie Tworzeniem geir komputerowych...
A okolica ma zalety bo jak jest cieplo to codziennie w ramach przerwy w pracy jezdze sobie pod Zoo na rowerze

Pozdr
Jadzwin