| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-09-26 00:38:10 Witam.
Post bardziej do Kacpra bo u niego widzialem na fotkach taka jakas pompe paliwa inna niz ja mam. Kacper u Ciebie jest na wejsciu 1 wezyk a na wyjsciu 2 jak to jest i po co bo u mnie 1 na wejsciu i 1 na wyjsciu. Nive mam zagazowana i wiecej jezdze na gazie niz benzynie a co do pytania w tytule to sie wsciekam bo wleje 10 litrow benz i rano odpalam na niej auto przejezdzam jakies 200-300 metrow i przelaczam na gaz jak gasze wieczorem to jakies 100 metrow robie na benzynie. Benz wystarcza mi na miesiac troche malo jak dla mnie. Zastanawiam sie co sie dzieje z beznyna podczas jazdy na gazie bo przeciez pompa chodzi caly czas i benz jest pompowana do gaznika niby jest elektrozawor ale jak dla mnie to jak sie cos pcha w zatkany przewod to cos gdzies musi puscic chyba ze konstrukcja pompy jest taka ze jak nie idzie to nie popchnie. Pompe mam oryginalna a jaka ty masz ze masz 2 wezyki na wyjsciu po co jest ten drugi? |
CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-09-26 20:27:21 Kacper z tym powrotem to tez chyba sobie zrobie tylko jak ty masz to rozwiazane ? Pusciles wezyk az do baku spowrotem czy moze gdzies sie lacza po drodze? Silver no u mnie jest troche inaczej niz u ciebie elektrozawor mam za pompa wiec w pompie caly czas mam paliwo (( i caly czas sie pompuje |