MotoNews.pl

VIII OGÓLNOPOLSKI ZLOT LKP - PORAJ 10-11 IX 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z pzyjemnoscia informujemy, ze w dniach 10-11 wrzesnia 2005 r. w miejscowosci Poraj k/Czestochowy odbedzie sie VIII Ogolnopolski Zlot Lada Klub Polska i milosnikow marki Łada. Blizsze informacje na temat warunkow rezerwacji miejsc, planu zlotu itp. juz wkrotce.

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-07-11 23:22:48 ]
[ powód edycji: zmeniłem numerację zlotu na własciwą ]

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-07-11 23:51:56 ]
[ powód edycji: literowka w dacie :) ]

Misiek, a ten zlot nie będzie czasem VIII a nie IX ?

[ wiadomość edytowana przez: Huey dnia 2005-07-11 18:55:48 ]

Wedlug moich danych (wzoruje sie na dyplomach, ktore robilem na zlot w Mikorzynie) jest IX - jesli tak nie jest to poprawi sie

Właśnie mam w ręku dyplom uczestnictwa w VI zlocie LKP w sulejowie w zeszłym roku, tak więc powinien być teraz VIII zlot

Sprawdzimy i ewentualnie poprawimy - dzieki za sygnał

Cytat:
2005-07-11 22:33:31, misiekns pisze:
Wedlug moich danych (wzoruje sie na dyplomach, ktore robilem na zlot w Mikorzynie) jest IX - jesli tak nie jest to poprawi sie

z moich danych wynika ze miales poprawic te dyplomy )) hehehe na naklejkach z Sulejowa stoi VI Zlot LKP ( no chyba ze jedna I gdzies wyparowala)

Wy to macie nosa, właśnie dziś wieczór ojciec spytał się, kiedy jest następny zlot Lady.

[ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2005-07-12 01:14:20 ]

Pytanie tylko - kto sie spytal

Myslę ,że wypada nam również oficjalnie zaprosić kolegów LBK, czesko słowackiego klubu i klubu z Litwy
Może wponiedziałek uda mi się oficjalnie potwierdzić ( zaliczka!)
ośrodek i wtedy na 100% możemy opracowac zaproszenie z planem zlotu
CO o tym myslicie???
paweł

No według ogólnie przyjętych zasad, kultury tak powinniśmy postąpić. Ponad to, im więcej ciekawych ludzi i samochodów na zlocie tym lepiej.
Pozdrawiam Dex.

Pawel: oczywiscie ze tak.. oni zawsze wysylaja zaproszenia do nas.. to i my wyslijmy do nich Pytanie tylko czy ktos sie pojawi.. Do Mikorzyna co prawda bylo im troszke daleko.. Ale Poraj.. ?? Duuzo blizej no i mozna ich przyciagnac ciekawymi miejscami do zwiedzania.. W koncu Szlak Orlich Gniazd to nie byle co.. no i o czywiscie motto zlotu - Lada..

[ wiadomość edytowana przez: humel dnia 2005-07-16 00:55:25 ]

A czy ktoś powiadomił o zlocie tych z Ukrainy, co kiedyś do nas pisali??

Cytat:
2005-07-18 00:53:09, mwarchalowski pisze:

A nie byli oni czasem z Białorusi, tak mi się wydaje

Cytat:
2005-07-18 00:53:09, mwarchalowski pisze:

Rada daje Ci zielone światło - zapraszamy klubowiczów do włączenia się nawet takimi akcjami do organizacji zlotu.

Heheh to będę musiał matkę poprosić, aby to za mnie napisała. Dziś wieczór postaram się wam to przesłać do zatwierdzenia.
Pozdrawiam Dexter.

Cytat:
2005-07-18 19:29:27, mwarchalowski pisze:
Heheh to będę musiał matkę poprosić, aby to za mnie napisała. Dziś wieczór postaram się wam to przesłać do zatwierdzenia. Pozdrawiam Dexter.

Może być coś takiego??

Z najwyższa przyjemnością w imieniu klubu mam zaszczyt zaprosić Was, fascynatów marki Lada, na Zlot organizowany przez Lada Klub Polska.
Lokalizacja – Poraj, nad brzegiem jeziora.
Miejsce zlotu – Poraj, koło Krakowa POLSKA
Termin - 10-11 IX 2005
Miejsce noclegu – domki letniskowe (3 osobowe) cena 25zł (około 7 €.
Miejsce parkingowe – jest.
Ponadto gwarantujemy liczne atrakcje, w rodzinnej atmosferze.

Wszelkich chętnych proszę o wcześniejszą rezerwacje miejsc na stronie internetowej
http://motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=22 lub pod adresem mwarchalowski@poczta.onet.pl

W razie jakichkolwiek nieścisłości lub pytań proszę o kontakt.

Podpisano
Dexter

EEE bo tłumacz czeka. Oki jak coś to jutro to już bedzie po rusku.

Poraj k/Częstochowy. Reszta wzorowo

Oki to jutro wyśle to do klubu z Rosji, Białorusi i postaram się coś podobnego napisać dla Fabryki Vaza.
P.S
Już u siebie poprawiłem na koło Częstochowy