Filtr pyłkowy - gdzie go szukac w Corroli?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś moze mi powiedziec gdzie moge znalezc filtr pylkowy w Corroli ? Po roku eksploatacji w instalacji klimatyzacji znalazly sobie dobry klimat grzybki, ktore wydaja niemila won podczas korzystania z klimatyzacji. Po nabyciu spraya do zwalczania grzybow, w sposobie uzycia dowiedzialem sie, ze nalezy spryskac filtr pylkowy i uruchomic klimatyzacje na 2 minuty. jak dotad udalo mi sie odnalezc filtr powietrza silnika i opisany w instrukcji filtr klimatyzacji w glebi schowka na rekawiczki. Ale gdzie sie znajduje i jak sie mozna dostac do filtra pylkowego? Czy ktos moze mnie uswiadomic - wielkiego laika technicznego Toyoty. Uklony. Gregy

Proponuję w wyszukiwarce wpisać "filtr" i kliknąć "szukaj"

Wielkie dzieki. Zaraz sprobuje. Milego poniedzialku

Jeżeli jest to E12 to za schowkiem od strony pasażera , trzebo go wyjąć za nim znajdziesz płaski płytkę plastikową o wymiarach 3cm * 18cm zamykaną na zatrzaski [ po bokach ] i tam jest filtr przeciwpyłkowy .

Cytat:
2005-09-18 22:25:59, Gregy pisze:
Wielkie dzieki. Zaraz sprobuje. Milego poniedzialku

Ależ prosze bardzo. Milej niedzieli !

Cytat:
2005-09-18 17:47:40, Gregy pisze:
i opisany w instrukcji filtr klimatyzacji w glebi schowka na rekawiczki.

A to nie jest wlasnie filtr przeciwpylkowy? Zresztą ja proponuję ten filterek wymienić a nie spryskiwać. Poszukaj o odgrzybianiu klimy - trochę było na ten temat. Chyba najlepiej napryskaj do kanalików a nie na filtr...

Witam.

A gdzie jest w E9 ?

Pozdrawiam.

Cytat:
2005-09-26 20:04:45, chory pisze:
Witam. A gdzie jest w E9 ? Pozdrawiam.

Model E9 nie był wyposażony w ten filtr