Co mieliscie dzisiaj na obiad???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja mialem pyszny rosolek babci i kurczaka z ziemniaczkami)))) mniam.....

A ja zjadłem pięć schabowych z czarnych chlebem i zieloną herbatą...
Nie ma nic lepszego dla faceta jak ładny kawałek mięsa

Cytat:
2003-03-23 15:13:26, ŁUKASZ_GAJER pisze:
A ja zjadłem pięć schabowych z czarnych chlebem i zieloną herbatą...

Dokładnie

Duży kawałek piersi zaspokoił moje zapędy pożeracza...

a ja mialem gulasz z ziemniakami i surowka a do picia ziiiiiiiiiimny browarek ehhh.....to jest zycie!!

A ja pojechałem do mojej dziewczyny i zrobiła mi kotlet z piersi indyka z sałatką z ogórków i popiekanymi ziemniaczkami piwka nie wypilem bo prowadze ale wypije jeszcze

a ja konsumowałem na stacji benzynowej pizze, bo jechałem do rodziny na południe

ja to nie paietam dokladnie chyba spaghetti..ale lubie piersi w kazdej postaci) hehe..no i kocham tez glupie posty..przypominaja mi ze intelektualnie troche mi jeszcze do dna zostalo)

eee ciapek miales najlepiej....ale za to bez piwka!!!

ja tez je lubie.. tego nie skasowalem bo doszedlem do wniosku ze "jest niezwykle potrzebny na forum milosnikow motoryzacji" i "moze wniesc cos nowego do naszej wiedzy o espero" i "nowych aspektach tuningu"

Lasombra masz rację...

Polak głodny---to zły

Mnie przyszła teściowa nakarmiła...extra rosołkiem, mięskiem drobiowym gotowanym, potem kluseczki z jakimsiś super mięskiem i sałatką jakowąś specjalistyczną, kompocik gruszkowo-truskawkowy, oczywiście deserek...owoce południowe, ciasto karpatka /REWELACJA!/,kawka....i do domku

Cytat:
2003-03-23 17:50:07, CIAPEK pisze:
a ja konsumowałem na stacji benzynowej pizze, bo jechałem do rodziny na południe

I już wróciłeś ? To gdzie jechałeś dokładnie ?

Cytat:
ja mialem pyszny rosolek babci i kurczaka z ziemniaczkami)))) mniam.....

zgadzam się w 100 %

Cytat:

SORRY to z tym się zgadzam w 100 %

Cytat:
ja tez je lubie.. tego nie skasowalem bo doszedlem do wniosku ze "jest niezwykle potrzebny na forum milosnikow motoryzacji" i "moze wniesc cos nowego do naszej wiedzy o espero" i "nowych aspektach tuningu"

CZY MYSLISZ O EPW? to bylaby sluszna ankieta : co lubisz jesc na obiad......EPW sie rozrasta w niesamowitym tempie.