Czym przykleic lusterko srodkowe w samarce ? :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc,
qr..... kumpel mi wczoraj uwalil to lusterko wlasnie i nie wiem czym to przykleic do szyby... nie wiem czy tak latwo mi sie to przyklei :/
przyklejal ktos czyms ? jaki klej ?

klejem dwuskładnikowym

no znalazlem cos z BOLL'a specjalnie do klejenia lusterek... chyba to wezme...
dwuskladnikowy mam jakis cos jak poxipol taki w dwoch tubkach..

Jak tylko masz to bierz ten do lusterek, ja kleilem takim 4 lata temu i do dzis trzyma

Są różne specjalne kleje do przyklejenia lusterka kture kosztują około 15-20 zł a ja za przyklejenie tego lusterka w serwisie który zajmuje się wymianą szyb samochodowych zapłaciłem 10 zł bez brudzenia rąk

a znasz w krakowie taka firme ze mi za 10zl zrobi ?? chetnie bym zajecahl... ale chyba nie znajde i musze we wlasnym zakresie zrobic..... tylko sie zastanawiam jak to przytrzymac na czas schniecia....

A ja odradzam specjelne kleje do szyb. Dlaczego a no wlasnie dlatego co wielu uznało za zalete. Mocno trzymają sam wysoki nei jestem a przy moich 180cm dosc czesto przy schylaniu sie po cos zdarza mi sie walnąc łbem w lusterko. Kiedys bylo przyklejone na klej do lusterek ale razem z lusterkime oberwalo kawalek szyby wyszczypało. Juz raz 136złna szybe wylulilem to teraz kleje na cyjanopan czy cus chwila i zawsze pod ręka jak jest to problem lusterka nie istnieje. PO kilku chwilach mam y lustro z nowu a i szyba cała.

no wlasnie ja sie o to balem czy mi szyby nie uwalilo jak lusterko odpadlo naszczescie nic sie nie stalo...
ale co do lusterka mi nie przeszkadza

No daltego polecam cyjanopan czy inna kropelke jak sie lekko walnie to nie ma problemu ale jak sie przypierdzieli zrdowo to lepiej łapać lusterko jak jechac po szybe.