Zmiana dostępności Forum Klubu Espero!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie ponieważ mam już dosyć kasowania czy edytowania postów osób których iloraz inteligencji jest sporo poniżej 100
Wieć zmieniam tzw stopień dostępności forum, który definiuje ograniczenia dostępu do postowania na tym forum.

Zmiana będzie z całkowitej dostęoności na dostępność tylko dla ZAREJSTROWANYCH OSÓB W SERWISIE MOTONEWS!

Jeśli ktoś się jeszcze nie zarejstrował i chce nadal korzystać z naszego forum to prosże o szybką rejestrację, nei jest ona problemem, jest ogólnodostępna i bezpłatna!!

Zmiana dostępności nastąpi we Wtorek 25 Marca o godz. 24.00!!!

...BARDZO DOBRZE PANIE PREZYDENCIE...POPIERAM...

I dobrze...

Anonimy mają czas na rejestrację...

Jestem stanowczo ZA...

Niech się stanie wola Klubu.

AMEN

POPIERAM choć boje się ,że może to nas w pewien sposób ograniczyć - symaptycy klubu będą się musieli rejestrować

no ale wybierzmy mniejsze zło .Jestem ZA....

Jezdem obiemi rencami za!!
Rysio

Jestem za !!!!!!!!!!!!
Sympatycy niezarejestrowani nie wnoszą nic ciekawego do tematu.

Pozdrawiam
Maniuta

Cytat:
2003-03-23 20:59:25, Maniuta pisze:
... Sympatycy niezarejestrowani nie wnoszą nic ciekawego do tematu.

Pozdrawiam
Maniuta

Ty za to Maniuta wnosisz wiele ciekawego. Jstem pewien ze wiele niezarejestrowanych wie wiele wiecej niz trzech takich jak ty.
Pozdrawiam

(przepraszam, ale dla niekulturalnych nie zawsze jestem miły)
Yeti

no panowie tylko bez utarczek slownych... po prostu klub sie zmeinia coraz bardziej i nie mozemy juz tolerowac osob niezarejestrowanych ktore robia co chca...

Jesli ktos chce na powaznie/albo i nie pisac na naszym forum to niech podpisuje swoje wypowiedzi swoim nickeim, imieniem, e-mailem czy numerem IP.
nie moze byc tak ze kazdy wchodzi kto chee i pisze co chce...
jestem moderatorem ale nie zawsze moge znalezc wszystko, a w dodatku nie widze zadnego problemuw zarejetrowaniu sie. Motonews jst bardzo ciekawym serwisem i sadze ze kazdy bedzie mial jakies z tego korzysci

Myśle Lasombda że działasz zbyt impulsywnie, ale Twoje prawo. Zrobisz jak uwazasz a inni sie dostosują lub nie. Prywatnie sadze jednak ze forum straci przez to kilka wartościowych osób, no ale to jest tylko sybiektywne zdanie osoby niezarejestrowanej
Yeti

nie przesadzaj, rejestracja nic nie kosztuej a czasu zzabiera no moze maksymalnie 5 minut jesli chcesz wszytko wpisac itp itd. A potem wystarczy raz sie zalogowac coockie poleci do twoego katalogu Windows i juz zawsze odwiedzjac motonews bedziesz zalogowany, proste i przyjemne, czego chciec wiecej ??

nie rozumiem dlaczego ludzie sie nie rejestruja, na prawede, jak ktos mi wytlumaczy to bede wdzieczny.

Cytat:
nie rozumiem dlaczego ludzie sie nie rejestruja, na prawede, jak ktos mi wytlumaczy to bede wdzieczny.

Na to pytanie na pewno nie otrzymasz jednoznacznej odpowiedzi ...

Panowie miało być tak pięknie, a tu albo się nie rejestrują, albo rejestrują się jako członkowie,a później nie widać ich przez 3 miesiące na forum (wg. mnie takie osoby powinny występować jako sympatycy klubu). Nie widzę problemu z rejestracją i jestem przeciwko Anonimom, za wyjątkiem tych którzy mają problemy techniczne. Całej reszcze anonimów mówię kategorycznie NIE. Co to wogóle za strajki, nie podoba się to nikt na siłę tu nikogo nie trzyma, a naprawdę jest o wiele przyjemniej jak sie wie z kim się rozmawia. Panowie troszkę dobrej woli...

Lasombrę w pełni rozumiem i popieram. 3 x TAK

No i stało się mam nadzieję że ci ktrym zalezy na korzystaniu z forum zarejestruja sie a ci ktrozym zalezyna bluzgach, glupotach i wqurzaniu sie to .... tez sie zarejestruja przynajmniej bedzie mozna ich poznac a ja bede mogl poznac ich numery IP i przekazac odpowiednim osobom

i miejmy nadzieję że nadejdzie pokuj

NIekum a co to za problem się zarejestrować 5 minut roboty i tyle oni chyba robią to specjalnie nazłość bo przecież nikt mi niepowie że to jest zbyt skomplikowane tak czy siak popieram Moderatora.!!!!!!!!!