Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mirwin TOYOTA DRIVER Rover 420D Wołomin | 2008-09-25 10:25:01 A nie ma czy nie miała kiedyś tempomatu? |
mi_chu ->Toyota Parking Only<- TOYOTA CARINA E kombi Środa wlkp | 2008-09-26 09:25:26 Witam
Z tego co wiem auto nie miało tempomatu. |
mi_chu ->Toyota Parking Only<- TOYOTA CARINA E kombi Środa wlkp | 2008-10-09 16:41:20 Dzięki za podpowiedz, sprawdze i odezwe się. |
mi_chu ->Toyota Parking Only<- TOYOTA CARINA E kombi Środa wlkp | 2008-10-11 16:26:44 Witam
Sprawdiłem wiązkę - siedzi mocno nie mogłem wyrwac. Sprawdziłem prądy na odpalonym silniku i tak na czerwonym miałem 9,5v na czarnym 12,8v brązowy jest masa, dodatkowo sprawdziłem na wyłączonym silniku mase jest przejście. Co powiesz Bigelektron na te wyniki ?????? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-10-11 19:43:36
----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
mi_chu ->Toyota Parking Only<- TOYOTA CARINA E kombi Środa wlkp | 2008-10-12 17:48:00 Witam
Jeżeli mapsennsor jest ok to co może by przyczyną tego dziwnego zachowania?????? zauważyłem że zaczeła tojka troche więcej palic. Może czujnik położenia przepustnicy albo sonda (czujnik ubogiej mieszanki). |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-10-12 22:42:14
Raczej bez samochodu ciezko w tym akurat przypadku cos powiedziec.Malo precyzyjnie opisales objawy.Dorzuc pare szczegulow,moze mi sie cos nasunie... ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
mi_chu ->Toyota Parking Only<- TOYOTA CARINA E kombi Środa wlkp | 2008-10-15 16:24:13 Witam
Autem jeżdze od trzech lat i jestem pierwszym właścicielem w kraju , a to dziwne zachowanie zauważyłem od niedawna kiedy zacząłem czasami jezdzic do Warszawy i korzystałem z A2. Ma to miejsce przy dłuższej równomiernej jeżdzie, np. przez ok.15 - 25 minut jadę równo 110km/h bez zadnego przyśpieszania ani zwalniania - trzymam tą prędkaśc. Jest uczucie takiego szarpnięcia i auto samo wyrywa do przodu - tak jakby się coś załączyło albo odblokowało. |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2008-10-15 17:22:09 Po prostu biedactwo nudzi się i dusi przy takiej jeździe ![]() To drobna sugestia z jej strony żebyś mocniej pocisnął ![]() ![]() Pozdro. |