SPOCIK dla fanów z Kujawsko-Pomorskiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rozmawiając z dwójką zapaleńców stwierdziliśmy, że lokalnie nic nie robimy i zdałoby sie spotkać. Proponujemy termin 20.02 na parkingu w Myslęcinku - zajezdnia autobusowa koło zoo!
Co wy na to, koledzy z Bydgoszczy są za, koło 12 można by sie spotkać i pogadać o swych ŁADNYCH popytlować!!!
Pozdrowienia
m_gal

PS Grześ2107 Świecie zapraszamy ogromnie bo o Twoim bolidzie to już legendy krążą

Cytat:
2005-02-10 14:47:02, m_gal pisze:
rozmawiając z dwójką zapaleńców stwierdziliśmy, że lokalnie nic nie robimy i zdałoby sie spotkać. Proponujemy termin 20.02 na parkingu w Myslęcinku - zajezdnia autobusowa koło zoo! Co wy na to, koledzy z Bydgoszczy są za, koło 12 można by sie spotkać i pogadać o swych ŁADNYCH popytlować!!! Pozdrowienia m_gal PS Grześ2107 Świecie zapraszamy ogromnie bo o Twoim bolidzie to już legendy krążą

No nareszcie ! m_gal myślałem , że już sprzedałeś swoją ładną. Pojawił sie też nowy , na razie Kandydat Piotras2107, ale jakoś tak nie możemy sie od 2 miesięcy spotkać...

Witaj M_gal!!!
Cieszę się że wkońcu można by było sie spotkać ale niestety mam letnie opony i w dodatku jeszcze silnik do kapitalnego remontu.
Żałuję ale tym razem to nie przyjadę na spocik ledwo co mi Ładna chodzi także na 100% bym nawet nie dojechał w jedną stronę.
Mam nadzieję że do wakacji lub szybciej bedzie już po remoncie.
Narazie stoi na podwórku i aż mi jej szkoda bo stoi, stoi i stoi.
Raz na tydzień ją tylko odpalam aby pochodziła sobie przez 30 minut.
Maciek bym chętnie przyjechał bo sie już dawno nie widzieliśmy ale nie mam samochodu a pociągiem to chyba nie ma sensu na 2-3 godziny.
Grilla to chyba i tak u Mopeja nie zrobimy bo zazimno.
Pozdrów wszystkich od siebie odemnie.
Pozdrawiam Łukasz z Gdyni.

No właśnie...teraz sobie myślę, że też będzie mi ciężko przyjechać ładą, bo jednak jest nadzieja, że do tej pory będzie już zupełnie rozebrana, a ja zajęty jej upiększaniem.

Na 99% przyjadę swoim "bolidem".
Cytat:
Proponujemy termin 20.02 na parkingu w Myslęcinku - zajezdnia autobusowa koło zoo!

Sorki za laickie pytanie, ale w Myślu jest zajezdnia autobusowa? Może chodzi o tramwajową? Bo pętla tramwajowa to wiem gdzie jest, ale autobusowa? Jak tam dojechać przy jakiej to jest ulicy?

Cytat:
2005-02-10 22:43:42, mily_byd pisze:
Na 99% przyjadę swoim "bolidem". Sorki za laickie pytanie, ale w Myślu jest zajezdnia autobusowa? Może chodzi o tramwajową? Bo pętla tramwajowa to wiem gdzie jest, ale autobusowa? Jak tam dojechać przy jakiej to jest ulicy?

Tramwaj nie dojeżdża do Myślęcinka! Pętla tramwajowa jest zaraz za wiaduktem przy stadionie Zawiszy.
A w Myślęcinku ( dwa km na północ od wiaduktu ) jest przystanek autobusowy i dość duży parking po lewej stronie gdy się jedzie od Zawiszy. O nim pewnie myśli m_gal

Coś czuje, że sie odbędzie spot LKP bez Ład?
(joke) zaproszenie na stone foriatów doleciało - dzięki m_gal
Mam nadzieje, ze wszyscy oprócz chęci wykażą sie czymś jeszcze...
...może i ja przyjede

dałem ciała oczywiscie że myślałem o pętli autobusowej, a co do spotkania, to jak kto może niech się zjawi, ja mojej ładnej nie popędziłem, wręcz przeciwnie troszkę podrychtowałem silnik - Grześ!!! Nie mógłbym jej opchnąć, bo zycia bez niej nie ma!!!
Widzę że Sajmon też już dostał cynk, zapraszamy wszystkich zmotoryzowanych fanów z zaprzyjaźnionych klubów fiata!!!

Sajmon, co do twoich obaw że nie dojadą nasze piękne bolidy, to już odpowiadam, wiem że będą 4 Ładilaki tak na 99,9%!!!! oby więcej nas dojechało, to będzie całkiem, całkiem!!!

Jesli pozwolicie postaram sie przyjechać . Niestety przez moj charakter pracy nic nie mogę obiecać .

...Słonio nawet się pojawił Hej ! A ja już paranoicznie myślałem, że ta cisza spowodowana wstydem po złomowaniu łady
Może też uda się nowego kandydata na Klubowicza Piotrasa ściągnąć? Byłoby już pół tuzina ład!

Witajcie długo mnie nie było bo swoją Ładziczke robiłem.
Niestety samochodem swoim nie przyjade ale pogadam z zkolegą który ma 2103 i bym z nim przyjechał.Mam jeszcze kolegę który ma malucha wersje Abarth naprawde jest na co popatrzeć i kumpla co ma fiata starego ale on w zime nie jezdzdi czyli odpada.Swoją nie przyjade bo prawka nie mam i jeszcze nie jest do końca zarejestrowany mój wóz.

Pozdrawiam

Mati

wysyłałem ajko niezarejestrowany i chyba się na forum nie wbiłem, teraz juz jestem on-line więc odpowiadając:

Słoniu zapraszamy Wszystkich maniaków, w szczególności z zaprzyjaźnionych miast, jeśli możesz poinformuj proszę znajomych z Torunia, zapraszamy serdecznie!!!

Grześ, ja z Piotrasem już rozmawiałem via phone, on będzie!!! Co z Tobą, zaszczycisz nas swoją obecnoscią? Oby tak!!!!

Pozdrowienia

Cytat:
2005-02-12 13:16:23, m_gal pisze:Grześ, ja z Piotrasem już rozmawiałem via phone, on będzie!!! Co z Tobą, zaszczycisz nas swoją obecnoscią? Oby tak!!!! Pozdrowienia

Będę o ile nie ładą to tym brzydkim ...zpugawie spot

Ten 20.02 to aktualny? A która godzina?

Teoretycznie mam wolne postaram sie przyjechać tylko dokładnie gdzie i o kórej i o ktorej wyjeżdzacie z Bydgoszczy moze pojade juz z wami na miejsce a Grzesiu nie śmiał bym ładzinki ze złomować to że w Borsku ją oszczedzałem to nie znaczy że jest spisana na straty .

Zbiórka o 12:00 w Myślęcinku na parkingu przed ZOO...O godz. 12:20-30 przejazd na parking koło Hali Łuczniczki, tam będą już na nasz konwój czekać koledzy z FSO AK...Będą trabanty i fiaty

Wojtek: Mam Twój numer z profilu, ale nie odbierasz...Gdybyś zadzwonił ok. 11:00 jutro , to wyjechałbym po Ciebie do Fordonu.
Jutro rano będę pod numerem 052 3211605.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2005-02-19 12:49:51 ]

elo
Panowie, zgodnie z ustaleniami 20.02 12:00 koło ZOO, ja powiadomię szymka i mopeja.
Słoniu ja będę jechał na spot z Fordonu, powiedz jak ci łatwiej dojechać to po Cię wyjadę nie ma problemu, tym bardziej że dziś tu nocuję,a i Grześ by się tu specjalnie fatygować nie musiał.
pozdrowienia

WITAM WSZYSTKICH
Chciałem powiedziec ze tez bede z 2 kolegami Ładą 2103.

Pozdrawiam

Mateusz

i sie zlecieliśmy, nic dodać nic ująć, miło było, co do zdjęć trza się będzie do chłopaków z FSO AK uśmiechnąć, dadzą cynk, więc i kilka fotek będzie!!!
Tymczasem, dla tych co nie dojechali - odezwijcie się, to może uda nam się wszyskim wybrać na zlecik kwietniowy!!!
Kilku chętnych jest, więc w razie co pisać!!!
Pozdrowienia