Pokrywa silnika??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich, nie zabardzo jestem pewien czy to dobre miejsce na ten post ale co tam bardzo podobaja mi się zabudowane silniki, niestety w Ponym na gaźnik silnik nie wygląda za ciekawie , a więc moje pytanko czy można by było przykręcić na niego jakąś pokrywe, sam do końca jeszcze nie mam jakiejś koncepcji ale może z innego auta i ją dostosować, albo samemu ją wykonać, tylko czy przykrycie silnika nie zaburzy jego chłodzenia i czy mogą wystapić jeszcze jakieś inne konplikacje?? ktoś się może juz nad tym zastanawiał albo próbował robić cosik takiego?? pozdrowienia

Wydumany problem. Czy Ty masz szklaną maskę, że tak to Twoje oko drażni? To chyba temat tuningowy, choć w mojej opinii
nie ma nic gorszego niż naciągane udawanie. Pomijam względy praktyczne - zdejmowanie tej obudowy przy naprawach, wymianach. Mocno zabudowane silniki pojawiły się w autach, w których użytkownik nie powinien grzebać. Szczytem jest Audi A2,
gdzie po otwarciu maski widzisz tylko wlewki oleju, płynu do spryskiwaczy i bagnet. Wymyj silnik i będzie git .