SZUKAM WYKONAWCY NA ZABUDOWE SAMARKI ( DACH DO KABRIO)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JESLI ZNACIE KOGO KOLWIEK KTO ROBI DACHY DO SAMOCHODÓW TKICH JAK KABRIO DAJCIE NAMIARY MAM ZAMIAR WZMOCNIĆ CAŁOŚĆ I OBCIAC DACH -ALE BYLA BY JAZDA JAESLI KTOS ZROBI MI TEN DACH MAM PROŚBE JAK COS TO PROSZE NA ADRES panoni@wp.pl dzieki za powazne pomysły

A wiesz, że Samara cabrio jest też w produkcji fabrycznej? Nazywa się ona Samara "Bohemia".

tak więc teoretycznie mógłbyś se kupić drugą Samarę, tym razem z nadwoziem Cabrio, albo też zabudowę z Bohemii. Jeżeli dobrze kojarzę, to przez jakiś czas francuscy i niemieccy dilerzy sprzedawali Bohemie. Aczkolwiek problem by był ze sprowadzeniem, więc to bardziej tytułem ciekawostki.

a poza tym to CHYBA nie zarejestrujesz takiej przerobki

Zastanawiałem się nad rejestracją ewentualnej wersji kabrio ale na wiosne niewiadomo co nasi mądrzy żądzący wymyślą ( a tak wogóle oni myślą ?!!!)

Dzięki za fotki

To co z tym dachem? Uciety? I czy mozna tak?
Pozdr

Z tego co wiem to kolega panoni przymierza sie do sprzedazy Łady, wiec chyba nie zyskamy pierwszej Łady tego typu w klubie

szkoda
No trudno.. ale dzieki za informacje

Edited:
Chociaz mysle,ze na tym zdjeciu 1 (turkusowa samara) wykonanie wyglada beznadziejnie Kiepskie wg. mnie rozwiazanie i tyle ja bym jednak zostawil szyby z tylu i moze chowane je zrobil, to tak, to wyglada jakby samare pick-up'a przerobili na cabrio

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-11-14 22:47:25 ]

Dokładnie

mysle,ze Bohemia jest lepiej wykonana, tylko nie widzialem jak No i ma zintegrowne halogeny
Ja np. cabrio bym inaczej wykonal - wozil brezentowy dach w bagazniku, przeciez sa takie druty, ktore mozna je wywijac (zmniejszac powierzchnie - nie prosty, tylko w jakies luki) a sztywny dach mialbym w garazu. Jak zima - sztywny zakladam, jak lato - woze ten awaryjny dach i po klopocie
Edited:
Z tego co Mily na stronie umiescil wnioskuje, ze ta turkusowa, to "21083 Cabrio"a ta biala to "21083 Bohemia" Zatem wolalbym juz ta nizej tylko czort go wie, jak tam dach jest rozwiazany

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-11-15 00:55:51 ]

Ja chyba jednak zostane przy mojej zadaszonej Ładzie

Panowie swego czasu rozmawiałem w wawie z właścicielem takiego autka robionego przez firmę BOHSE. Chciał je zresztą sprzedać tylko niestety za jakieś chore pieniądze

Dziwisz sie - dostajesz UNIKAT hehe

Gdyby się ktoś jednak skusił