Bad look w Samarze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, mam pytanie jak najlepiej robic bad locka w samarze?? planuje zrobic z zywicy czy macie jakies wskazowki albo rady?? pozdrawiam

Cytat:
2005-11-13 16:47:45, Weider pisze:
witam, mam pytanie jak najlepiej robic bad locka w samarze?? planuje zrobic z zywicy czy macie jakies wskazowki albo rady?? pozdrawiam

na pierwsze nie bad lock, tylko bad look..
a po drugie, jak chcesz to zrobic majac krotka maske ???

no dobra bad look, a po drugie normalnie przedluzyc ten plastki co jest nad swiatlami, aha jak macie jakies fotki samar z bad lookami to dajcie znac

Kup atrapę zachodzącą na światla, kosztuje 170zł. Są różne rodzaje.

Cytat:
2005-11-13 17:05:10, Weider pisze:
no dobra bad look, a po drugie normalnie przedluzyc ten plastki co jest nad swiatlami, aha jak macie jakies fotki samar z bad lookami to dajcie znac

jejuu.. przeciez to bedzie badziewnie wygladac... ta szpara pomiedzy noskiem a maska i to tego jeszcze bad-look... wedle mnie masakra...

ja sie nie zgadzam ,moze calkiem ladnie wygląda c ,jak chcesz to ja proponuje wywalic grill i troche go przerobic ,wluknem szklanym dasz rade zrobic wszystko i jakąs alu siatka ,
najlepiej bedzie wg mnie jak oczyscisz nosek ,wlukno wg swojego projektu przyloz , nanies zywice i pozniej wszystko wyrownaj i nalóz szpachle i wyczysc na gladko ,podklad i lakier i bedzie git

a kup izolacje pod kolor auta i naklej po prostu
efekt murowany.

Zakladam, ze wszystkie podzespoly auta masz sprawne, i mozesz bawic sie w optyke

IMHO - bad look do samary pasuje srednio.... Jesli mialbym cokolwiek z samara robic, to pomyslalbym najwyzej o jakiejs malej lotce na klape i dokladkach pod zderzak - byle nie wyoblonych. Kanciate - tylko takie pasuja do linii samary.

oczywiscie ze auto mam sprawne, a jak zrobie tylko moj pomysl to podesle foto

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2005-11-13 20:24:15 ]
[ powód edycji: look - korekta w tytule ]