Widzialem dzis jak wykoleil sie tramwaj,fotki!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stalem na swiatlach przy operze we wrzeszczu, tramwaj skrecal do centrum, nagle zaczelo nim rzucac,druty zaczely falowac i jeden wagon pojechal w lewo , a drugi i trzeci w prawo,z czego drugi wyrzucilo z szyn i pociagnal w prawo pierwszy..Przyczyna zdarzenia to awaria automatycznej zwrotnicy,ktora po przejechaniu pierwszego wagony przeskoczyla.Nikomu nic sie nie stalo.Ale widok byl niecodzienny.Ponizej kilka fotek na imageshack.

tramwaj1 tramwaj2 tramwaj3 tramwaj4 tramwaj5

spodziewalem sie jakis wiekszych akcji na fotkach
eksplozji, krzykow, placzu i rozpaczy
a tu tylko trajtek z linii wyskoczyl

Cytat:
2006-09-11 07:28:17, sparky7 pisze:
spodziewalem sie jakis wiekszych akcji na fotkach eksplozji, krzykow, placzu i rozpaczy a tu tylko trajtek z linii wyskoczyl

jot wu... i nawet na boku nie lezy phi

Qrczę, ale to skrzyżowanie to jest jednak jakieś feralne , z tego co mi wiadomo, to tam co jakiś czas do takich wypadkow dochodzi

a koledzy z lubelskiego to co tacy rządni krwi są , że się tak pozwolę zapytać

Cytat:
2006-09-11 10:32:25, Huey pisze:
a koledzy z lubelskiego to co tacy rządni krwi są , że się tak pozwolę zapytać

krwi to nie koniecznie
ale odrobinki akcji

bo u nas jak sie trajdkowi urwała linka od szelek to wybiło szybe pocieło 2 ludzi i rozbiło fiaciorowi mache był ubaw akurat pamietam na siłke jechałem dziki wschód nie ma co

... no bo to tak tytul watq sie ciekawie zapowiadal, a tu na fotkach ani odrobiny dreszczyka emocji !!!

poza tym kiedys za czasów młodosci gdy bywałem czesto w krakowie jechałem tramwajem a dokładnie wagonem i tez tak było tyle ze wrócił na tor ten wagon zatrzesło zaskrzypiało i tyle... trzeba było wsiasc w m-ke 115

Faktycznie zero dreszczyku, emocji, ale ludzie jadący tym czymś napewno mieli podniesiony poziom adrenaliny hehe... A tak wogóle to czy nie można byłoby tych zdjęc zamieścić w dziale FOTKI ?? Po co zaśmiecać forum ... Jestem gotowy na zj*** za wtrącanie sie w sprawy klubowe hehe

Cytat:
2006-09-13 14:49:11, MarTin_ pisze:
... Jestem gotowy na zj*** za wtrącanie sie w sprawy klubowe hehe

pierw sobie kolego poczytaj forum 2 lub 3 lata wstecz a potem dopiero napisz taki tekst jeszcze raz.

Eeeee franc
spokojnie - na szczescie nikomu chyba nic się nie stało
a wypadek...jak wypadek - widocznie motoniczy sie trochę wkur... i za szybko wszedł w zakręt
ale zdjęcia super
Paweł

Moze i faktycznie nie potrzebnie dalem to w nowym watku ale to nie powod zeby kogos deptac,ja bynajmniej tak nie robie, a jak ten koles nie potrafi sie wypowiadac ,tylko wali tekstami jak do gowniarza niech pomysli czy warto, forum to grupa KOLEGOW,PRZYJACIOL a nie konkurencja i miejsce rozladowania swoich codziennych emocji.

Cytat:
2006-09-17 21:57:04, Franc pisze:
...koles nie potrafi sie wypowiadac ,tylko wali tekstami jak do gowniarza...

Nie wiem Franc o co Ci chodzi że tak mnie gnoisz... Poprostu wyraziłem swoją opinie na temat tego, iż mogłeś ten temat zamieścić w dziale FOTKI. Nie zrobiłeś tego trudno, świat sie nie zawalił. I jeszcze jedno, nie wale tekstami jak do gówniarza, ale widze że Ty nie przebierasz w słowach.

P.S przeglądałem wasze forum setki razy od jakiś właśnie 3 lat jako anonimowy, i widziałem jak ktoś zakładał niepotrzebnie wątek więc miał zwracaną uwage żeby nie zaśmiecać forum, więc z grzeczności zrobiłem to samo, czy to źle ?? a jeżeli w którymś miejscu Cie "zdeptałem" to SORRY nie miałem zamiaru.

Luzik, zyjmy w pokoju.
Codzilo mi tylko o fragment z wtracaniem sie w zycie klubowe.Fakt, zle zrobilem ze dalem nowy temat,nie zaprzeczam.Ale wiesz, kiedys tez bralem czynny udzial w zyciu klubowym z organizacja zlotu ogolnopolskiego wlacznie wiec nie sadze zebym piszac cokolwiek, nawet jesli niewlasciwie zamiescilem temat bylo wtracaniem sie w zycie klubowe.
Zyjmy w pokoju i sie nie klucmy.Pozdrawiam.

Cytat:
2006-09-19 17:52:57, Franc pisze:
Luzik, zyjmy w pokoju....

O to mi chodzi !! Bo wszyscy ŁADO-MANIACY to jedna rodzina a w rodzinie powinien panować pokój
Cytat:
2006-09-19 17:52:57, Franc pisze:
...wiec nie sadze zebym piszac cokolwiek, nawet jesli niewlasciwie zamiescilem temat bylo wtracaniem sie w zycie klubowe....

My sie chyba nie zrozumielismy hehe...Mi nie chodziło o to że sie wtrącasz w życie klubowe, tylko o to że je zwracając Ci uwage wtrącam sie w to życie a co za tym idzie byłem gotów żeby inni mnie zj.... oczywiście w "" hehe.

Żyjmy w pokoju i przepraszam za zamieszanie
Pozdrawiam z Bełchatowa

w takim razie ja tez przepraszam.pozdrawiam.

To mi się podoba - pełna kultura. Pozwoliłem sobie na mały OT bo postawa godna podkreślenia i naśladowania - udało się wyjaśnić sprawę bez awantur. Jak się chce to można
Mam nadzieję, że kolega Martin szybko dołączy do klubowiczów.
Pozdrowienia z górskich okolic, szczególnie dla Franca i Martina.