| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2006-09-10 21:46:50 Stalem na swiatlach przy operze we wrzeszczu, tramwaj skrecal do centrum, nagle zaczelo nim rzucac,druty zaczely falowac i jeden wagon pojechal w lewo , a drugi i trzeci w prawo,z czego drugi wyrzucilo z szyn i pociagnal w prawo pierwszy..Przyczyna zdarzenia to awaria automatycznej zwrotnicy,ktora po przejechaniu pierwszego wagony przeskoczyla.Nikomu nic sie nie stalo.Ale widok byl niecodzienny.Ponizej kilka fotek na imageshack.
tramwaj1 tramwaj2 tramwaj3 tramwaj4 tramwaj5 |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-09-11 07:28:17 spodziewalem sie jakis wiekszych akcji na fotkach
eksplozji, krzykow, placzu i rozpaczy a tu tylko trajtek z linii wyskoczyl |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-09-11 07:38:16
![]() |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2006-09-11 10:32:25 Qrczę, ale to skrzyżowanie to jest jednak jakieś feralne , z tego co mi wiadomo, to tam co jakiś czas do takich wypadkow dochodzi
a koledzy z lubelskiego to co tacy rządni krwi są , że się tak pozwolę zapytać |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-09-11 10:41:14
krwi to nie koniecznie
ale odrobinki akcji |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-09-11 22:57:12 bo u nas jak sie trajdkowi urwała linka od szelek to wybiło szybe pocieło 2 ludzi i rozbiło fiaciorowi mache był ubaw akurat pamietam na siłke jechałem dziki wschód nie ma co ![]() |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2006-09-12 11:18:48 ... no bo to tak tytul watq sie ciekawie zapowiadal, a tu na fotkach ani odrobiny dreszczyka emocji !!! |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-09-12 11:54:13 poza tym kiedys za czasów młodosci gdy bywałem czesto w krakowie jechałem tramwajem a dokładnie wagonem i tez tak było tyle ze wrócił na tor ten wagon zatrzesło zaskrzypiało i tyle... trzeba było wsiasc w m-ke 115 ![]() |
Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2006-09-17 21:51:42 Eeeee franc
spokojnie - na szczescie nikomu chyba nic się nie stało a wypadek...jak wypadek - widocznie motoniczy sie trochę wkur... i za szybko wszedł w zakręt
ale zdjęcia super
Paweł |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2006-09-17 21:57:04 Moze i faktycznie nie potrzebnie dalem to w nowym watku ale to nie powod zeby kogos deptac,ja bynajmniej tak nie robie, a jak ten koles nie potrafi sie wypowiadac ,tylko wali tekstami jak do gowniarza niech pomysli czy warto, forum to grupa KOLEGOW,PRZYJACIOL a nie konkurencja i miejsce rozladowania swoich codziennych emocji. |
MarTin_ SYMPATYCZNY GOŚĆ VAZ Lada 2107 Bełchatów | 2006-09-19 15:44:57
Nie wiem Franc o co Ci chodzi że tak mnie gnoisz... Poprostu wyraziłem swoją opinie na temat tego, iż mogłeś ten temat zamieścić w dziale FOTKI. Nie zrobiłeś tego trudno, świat sie nie zawalił. I jeszcze jedno, nie wale tekstami jak do gówniarza, ale widze że Ty nie przebierasz w słowach. P.S przeglądałem wasze forum setki razy od jakiś właśnie 3 lat jako anonimowy, i widziałem jak ktoś zakładał niepotrzebnie wątek więc miał zwracaną uwage żeby nie zaśmiecać forum, więc z grzeczności zrobiłem to samo, czy to źle ?? a jeżeli w którymś miejscu Cie "zdeptałem" to SORRY nie miałem zamiaru. |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2006-09-19 17:52:57 Luzik, zyjmy w pokoju.
Codzilo mi tylko o fragment z wtracaniem sie w zycie klubowe.Fakt, zle zrobilem ze dalem nowy temat,nie zaprzeczam.Ale wiesz, kiedys tez bralem czynny udzial w zyciu klubowym z organizacja zlotu ogolnopolskiego wlacznie wiec nie sadze zebym piszac cokolwiek, nawet jesli niewlasciwie zamiescilem temat bylo wtracaniem sie w zycie klubowe. Zyjmy w pokoju i sie nie klucmy.Pozdrawiam. |
MarTin_ SYMPATYCZNY GOŚĆ VAZ Lada 2107 Bełchatów | 2006-09-19 20:06:38
O to mi chodzi !! Bo wszyscy ŁADO-MANIACY to jedna rodzina a w rodzinie powinien panować pokój
My sie chyba nie zrozumielismy hehe...Mi nie chodziło o to że sie wtrącasz w życie klubowe, tylko o to że je zwracając Ci uwage wtrącam sie w to życie a co za tym idzie byłem gotów żeby inni mnie zj.... oczywiście w "" hehe. Żyjmy w pokoju i przepraszam za zamieszanie Pozdrawiam z Bełchatowa |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2006-09-19 21:13:29 w takim razie ja tez przepraszam.pozdrawiam. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2006-09-22 01:05:23 To mi się podoba - pełna kultura. Pozwoliłem sobie na mały OT bo postawa godna podkreślenia i naśladowania - udało się wyjaśnić sprawę bez awantur. Jak się chce to można
Mam nadzieję, że kolega Martin szybko dołączy do klubowiczów. Pozdrowienia z górskich okolic, szczególnie dla Franca i Martina. |