Plandeka na Fiata potrzebna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzeba mi takiego wynalazku. Najleiej z epoki Moze byc brudna, nawet dziurawa, porozdzierana (ale bez przesady ) Cena rozsądna (nie jestem w stanie dać duzo wiecej niz 50 zeta). Moze komus takie cos lezy w garazu i zajmuje miejsce, chetnie pomoge

Hmmm... giełda klubowa?

Hmm bardzo nie lubie gieldy, ne jestem w klubie i licze na pomoc forumowiczow. wiecej ludzi tu zaglada niz na gielde. poza tym ide o fiata ze na ghieldzie eni znajde. aczkolwiek zaraz poszukam

Posiadam takowy "z epoki" - nie zamierzam sie go pozbywac, poniewaz jest w uzyciu ciaglym. Przed deszczem chroni srednio, duzo lepiej natomiast przed kurzem i ptajacymi srakami.
Onegdaj pokrowce na samochody byly w promocji w Lidl'u za ok. 50pln (nie z epoki oczywiscie ). Nie mam pojecia jak sie spisuja.

chodzi o brezent?
mam taki brązowo zielonkawy taki kolor wojskowy... ale musiałbym go poszukać. kiedyś fiata nim przykrywalem jak na dworze stał...

Wlasnie o takie cos mi chodzi. Wyjezdzam na wakacje zarabiac na remont i Fiacik wedruje na wioske, tylko jeszcze nie wiem gdzie no i chcialbym go czyms przykryc. Nie chodzi o wode, tylko wlasnie o oglnie pojety syf, bo mozliwe ze bedzie to stalo nawet pod dachem, ale tak naprawde to nie wiadomo nic

Plandekę nie z epoki widziałem na Allegro do sprzedania. Nową.

Ja tez. Mega wielka na kombiaka za 119 zeta i lycytacja trwa. nie stac mnie na takie cos.

Cytat:
2005-05-25 10:12:51, Julo_ pisze:
Ja tez. Mega wielka na kombiaka za 119 zeta i lycytacja trwa. nie stac mnie na takie cos.

zarzućcie sznurek bo nie mogę znachodzić

http://allegro.pl/show_item.php?item=51170563
A prosze cie bardzo, oto on

Cytat:
2005-05-25 10:31:22, Julo_ pisze:
http://allegro.pl/show_item.php?item=51170563 A prosze cie bardzo, oto on

senkju

Cytat:
2005-05-25 10:34:13, Momik pisze:
senkju

Jo łelkam

[edit]
A tak jeszcze mi sie przypomnialo. Pytalem wczoraj jakiejs firmy co robi pandeki czy by takiej nie zrobila. Zrobila by. Ale teraz konkurs. Jak myslicie ile krzykneli? (nagrody nie ma materialnej, satysfakcja za to ogromna )

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-05-25 10:36:46 ]

ale wy jestescie material;isi. no dobra. 800 zeta zawołali

tylko dwa zera

tylko, kurde Ale wybacze ci to jako ze z mojego klubu jestes

Moj pokrowiec prezentuje sie tak:

dalem za niego ok. 30pln (lacznie z przesylka). Wykonany z plotna namiotowego.

I to jest to czego mi trzeba. kupiles nowke czy uzywke?

Cytat:
2005-05-26 04:12:20, Julo_ pisze:
I to jest to czego mi trzeba. kupiles nowke czy uzywke?

Uzywany (z przodu i z tylu wymalowane byly numery rejestracyjne poprzedniego uzytkownika), jednak biorac pod uwage jak wyblakl przez rok uzytkowania - albo byl wykorzystywany sporadycznie, albo jako ochrona przed kurzem w garazu.

Szkoda. Liczylem na kontakt gdzie to mozna kupic

można sie przejsć po osiedlach rocznik MDM typu nowa praga, al. Niepodległosci. Tam stoi masa fur pod pokrowcami. Przy okazji mozna odkryś jakiegos klasyka

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."