Horoskop dla zmotoryzowanych :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>>KLIK<< - kto ciekawy niech czyta

Jestem "zjawiskiem niebezpiecznym na każdej możliwej drodze i w każdym dostępnym samochodzie".

Przyłapany przez policję na notorycznym łamaniu przepisów...Nie znaczy to jednak, że nie potrafi prowadzić, on jest w tym wcale niezły. Szybki refleks, błyskawiczna orientacja, trafna ocena sytuacji – to wszystko czyni z niego dobrego kierowcę bez kompleksów i zahamowań za kierownicą

Cytat:
2005-10-19 17:25:59, looqasch pisze:
Jestem "zjawiskiem niebezpiecznym na każdej możliwej drodze i w każdym dostępnym samochodzie".

Ufff ostatni raz byłam w Zamościu chyba z 6 lat temu uffff może przeżyję ten rok

Cytat:
2005-10-19 21:39:51, madzia_83 pisze:
Ufff ostatni raz byłam w Zamościu chyba z 6 lat temu uffff może przeżyję ten rok

eeeee nie jest tak źle jak o mnie piszą
i mam nadzieję, że nikogo to niezniechęci do przyjazdu do Zamościa

"Bliźnięta, jako najwięksi chyba zodiakalni indywidualiści za nic na świecie nie zgodzą się na konserwatywne podejście do spraw motoryzacji. Ich żywiołem są ciągłe zmiany – a to miejsca, a to środowiska, a to ludzi, a to wszystkiego co tylko da się zmienić"

Pozdrawiam
Propagator

Cytat:
Koziorożec z powodu swojego chłodu i pozornego braku serdeczności nie wzbudza na pierwszy rzut oka sympatii.

dzięki dzięki...nie ma to jak dobre słowo

Cytat:
Wówczas inni nie mieliby wątpliwości – ze strony tego samochodu nie grożą im niekontrolowane i dziwaczne zachowania. Koziorożec jeździ bowiem przepisowo i rozważnie, zwalnia gdy trzeba, przyspiesza gdy się da, bez zbytniej brawury i nieuzasadnionej wiary we własne możliwości i nieomylność.

w końcu coś pozytywnego
Cytat:
Nie ma preferowanego rodzaju dróg, na każdej będzie się czuł dobrze i pewnie.

tiaaa akurat. Zawsze się gdzieś zgubię ale jak widać do domu dojadę

Cytat:
on po prostu przemieszcza się z punktu A do punktu B, bez zbytnich emocji i dzikiego wymachiwania rękami, kiedy trzeba postać na przykład w korku.

fakt

Cytat:
Koziorożec dobrze się czuje w samochodach dużych, statecznych, które odpowiadają zajmowanej przez niego, zazwyczaj bardzo wysokiej pozycji zawodowej i społecznej. Dlatego też, Koziorożca często można zobaczyć w firmowej limuzynie prowadzonej przez kierowcę na kolejne ważne spotkanie. Koziorożec bowiem dzięki swojej solidności i konsekwencji działania, jak żaden inny znak Zodiaku predestynowany jest do robienia wielkiej kariery, zazwyczaj w świecie finansów, do których ma szczególny dryg. Prywatnie natomiast Koziorożec wybierze samochód marki zachodniej, duży i z daleka widoczny, najchętniej w kolorze białym.

duże ale... czerwone. Za białymi tak sobie przepadam
Pozdro!

Świetne madzia, właśnie znalazłem

U mnie sie sprawdza po za ostatnim zdaniem (jestem byczek)

W moim rakowym 99,9 treści się nie zgadza
Ktoś z kosmosu to przepisał

"...Lew na drodze jest instytucją bezpieczną i generalnie nie zagraża innym...Szczególną jego atencją cieszą się piesi, zwłaszcza długonogie blondynki ...Mogą oni mieć stuprocentową pewność, że Lew zatrzyma się na przejściu, aby ich przepuścić – on jak żaden inny ze znaków Zodiaku lubi sobie popatrzeć."