A co, pochwale sie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wiecie albo i nie wiecie, mialem motor, pisze mialem bo go skasowalem, ale w dniu dzisiejszym sprowadzilem piekne cacko, no doslownie ideal, no ale do rzeczy, marka to Yamaha Drag Star XVS 1100 - nie classic tylko zwykly, rok produkcji 2003 tak jak moje poprzednia dziecinka, przebieg raptem 3500km, no doslownie stan idealny, nie musze mowic co to za sprzet, kazdy motocyklista wie co to za maszynka do polykania , coz wiecej jest czarny , goly, 100% oryginal, no szkoda, ale na gwarancji jeszcze do wrzesnia 2006r wiec sie nie dziwie, sprowadzona z niemiec no juz sie nie moge doczekac ciepelka,
No ale jak to bywa sa i straty, tylnia szyba w drzwiach w Omci , aparat foto (wiec fotek nie bedzie bynajmniej teraz), no i pare dokumentow, nie myslalem ze i tak w niemczech robia, no ale coz, i tak sie oplacilo

Cytat:
2005-12-12 00:19:20, brutal-23 pisze:
No ale jak to bywa sa i straty, tylnia szyba w drzwiach w Omci , aparat foto (wiec fotek nie bedzie bynajmniej teraz), no i pare dokumentow, nie myslalem ze i tak w niemczech robia, no ale coz, i tak sie oplacilo

Kur_a, pewnie jeba_e polskie zlodzieje Ci sie napatoczyli, juz mnie wkur_ia to zlodziejskie nasienie w naszym kraju, kradna co popadnie chu_e i jeszcze pewnie tam tez pierd_lone nosy wpieprzaja. To taka dygresja, mam kilku znajomych w niemczech i to dla nich dziwne - kradzieze tego typu itp...ale mnie juz to wku.wia, ze ciagle cos kradna, jak nie mnie to innym na osiedlu...upierd_lilbym raczki, jakbym dorwal na goracym uczynku i niech spierd_la puki moze...
Sie zdenerwowalem na tych ... zlodziei.

No, no..
Nic się wcześniej nie przypucowałeś, ze to tak szybko

heh,

brutal-23 -gratuluję koledze ładnego cruiserka.
wybór właściwy, sporo osób kupuje niby to samo z "650cc",
ale tamten silnik to zupełnie inna bajka
z tej kategorii sprzętów zatrzymałem się na etapie Virago
obecnie po przesiadce z GSF600S na GSF1200S (12.2002) zrozumiałem co to jest pojemność w bike'u
jednym słowem na zlocie LOB nagadam się nie tylko o Omesiach

z motocyklowym pozdrowieniem
Piotrek Szczecin
GSF1200S Bandit
GSX600F
SV650 street
TT600R

Cytat:
2005-12-12 09:23:26, kuba pisze:
No, no.. Nic się wcześniej nie przypucowałeś, ze to tak szybko

Kuba a na co czekac, byl sprzet godny uwagi, kaska byla wiec mam sprzecik, tylko teraz troche czekania na lepsza pogode, ale znajac siebie to i tak nie wytrzymam i zrobie pare km na nim

"...heh,

brutal-23 -gratuluję koledze ładnego cruiserka.
wybór właściwy, sporo osób kupuje niby to samo z "650cc",
ale tamten silnik to zupełnie inna bajka ..."

co do takiego wyboru a dokladnie o pojemnosc to bylo teraz wiadomo, ogolnie do wczesniejszego Mayster mnie namowil za co mu WIELKIE DZIEKI

[ wiadomość edytowana przez: brutal-23 dnia 2005-12-12 11:04:53 ]

no brawo!!!!!!!
co prawda mój gs .ik 500 to motorynka w porównaniu ale czaje ten klimat

Łoo Matko Boska Gromiczniczno, ilu dawców ??!!!

Cytat:
ilu dawców ??!!!

dawców wielu.
i będzie więcej patrząc na statystyki
sprowadzanych do Polski motocykli.

a propos dawców,
jakoś ostatnio czytałem sobie przemiłe historyjki
w wątku "omega travel"...

I dobrześ żeś czytał, bom już myślał że wątek pójdzie w zapomnienie.
Teraz pora na innych.