| « Poprzedni | Następny » |
rondel1987 Opel Omega 3000 24V ... kraśnik | szukam wiadomości o omedze 3000 ponieważ mam taką i chce ją stuningować |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz |
www.bestiales.pl a jaki tuning Cię inetersuje? mechaniczny czy optyczny? |
rondel1987 Opel Omega 3000 24V ... kraśnik | najpier mechaniczny a póżniej jak już będe miał lepsze osiągi to i optyczny ale dla mnieliczy sie głównie moc
|
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | to montuj turbo |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | ..lub kup mocniejszy ....
...albo żeby było lepiej to odchudź auto ... będziesz miał jakieś szanse. A czego szukasz? |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | E 1988 nie robili jeszcze 3000 24v, coś kręcisz kolego . |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | No dokladnie 24V szla dopiero od 89
sam mialem 3000 z 1987 ale 12v |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | Może tutaj się czegoś dowiem na temat tuningu mechanicznego Omegi 3000, bo mi zablokowano posta! |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | Skoro zablokowali to znaczy ze zapewne od cholery juz o tym napisano.A jak chcesz go stuningowac a nie stjuningowac to masz czytaj kupuj i dzialaj. www.opeltuners.com |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | Niestety nie znalazłem nic na ten temat, a co do tego adresu co podałeś, to nie masz czegoś po Polsku? |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | trzeba sie jezykow uczyc |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | wchodzisz na stronę www.streetracing.pl/forum
i szukaj użytkowników o nickach omenator i bahn stormer. oni Ci pomogą wykrzesać DODATKOWĄ MOC z omegi 3.0 |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | Wreszcie konkretna odpowiedź! Serdeczne dzięki!!! |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | ja juz wiem o co ci chodzi bo napewno nie o tuning |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | jednak proponuję tam zajrzeć i rozmówić się z tymi użytkownikami
czy pomoc w nawiązaniu kontaktu z tymi co uturbiają C30SEJ to coś złego? raczej więcej o tuningu omegi A 3.0 tu się nie dowiecie
i chyba trzeba wątek zamknąć
reszta zawarta jest na kilkudziesięciu stronach forum i na stronie klubowej |
zork LOB SYMPATYK Saabolot Wrocław/Kalisz | Kristo już pół roku czeka na kute graty
a Omenator to miszcz co mu ktoś miał omegę na biturbo "stunerować"?
i taka mała ciekawostka odnośnie twórczości Omenatora |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | Jesli juz uturbisz swoja bestie to podjedz do goduli tam wyciskaja dodatkowo do 30% mocy z takiej bestji... |
rondel1987 Opel Omega 3000 24V ... kraśnik | naprawde mam opla omege 3000 24v z 1988 z niemiec sprowadzony w 1995 roku i szukam też informacji na temat seryjnych części blacharskich |
| « Poprzedni | Następny » | |