Jak w temacie zwracam sie z wielką prośbą do Warszawiaków i okolicznych FSO maniaków o pomoc w sprawdzeniu auta, które znalazłem na allegro

. Chodzi mi o
TEN SAMOCHODZIK . Jest w Pruszkowie i nie wiem czy warto wogóle jechać i sie zainteresować nim. Czy jest coś wart czy nie. Mieszkam w Łomży wjęc kawałek drogi jest a nie chciał bym jechać taki kawał drogi na marne bo paliwo kosztuje

. Jak ktoś był by przypadkiem w Pruszkowie i maił czas to czy mógł by sprawdzić dla mnie tego kombiaczeka ze zdjęć mi sie podoba

. Ale jak sprawy wyglądają w rzeczywistości to nie wiem. Jak stan techniczny - podwozie, buda, zawiecha hamownia, silnik skrzynka, podzespoły. Jak sprawy ubezpiecznia, opłat, prawne ogólnie jestem zainteresowany kupnem kombiaczka ale czy warto wogóle taki szmat drogi jechać i go wogóle obejrzeć? Nie chciałbym aby znów mnie w konia zrobił facet jak kilka razy sie to zdażyło i marnowac czas i pieniądze na coś co nie ma sensu. Dlatego też zwracam sie do szanownych kolegów z pomoca w sprawdzeniu auta, zrobieniu oględzin i wydania opini w miare fachowej rzecz jasna

, dlatego za pomoc z góry dziekuję i czekam na opinie

.