Spinki listew progowych do klasycznej Lady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przede wszystkim to witam, bo to moj pierwsyz post tutaj
Ale przechodzac juz do sedna sprawy - powszechne sa opinie, ze spinki listew progowych z klasycznego polskiego fiata 125p i jakiejs lady, z tego co widze po galeriach, oto chodiz o 2103, ale ktos mowil mi o 2105, sa takie same. Bardzo bym prosil o weryfikacje tej informacji przez specow od ladnej W sume to wystarczy tez np, jakas fota takiej spinki.
No i druga rzecz - w Skorpionie w Kraku nie ma wogole tych spinek i nie widzieli nigdy. Jezeli to faktycznie takie same spinki, to czy nie wie ktos z was gdzie w krakowie mozna takie zanabyc?

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2006-01-19 22:04:31 ]

Dzisiaj to je chyba w większości przyklejają taśmą dwustronną...

A takiej nieco mniej filozoficznej odpowiedzi nikt mi nie udzieli? Potrezbuje spinek a nie podpowiedzi jak je inaczej przykleic. Wogole to ma ktos takowe nie zamontowae zeby zerknac jak one wygadaja, czy to na 100% to samo co Lada? Moze kos ma nadmiar do odsprzedania?

Witam !
Spinek nie kupisz chyba w normalnych sklepach z częsciami
Te do trójki ogą być inne niz do 2105 - bo i listwa jest inna
ja kupiłem ostatnie sztuki w sklepie łady w suchedniowie
jesli jesteś z Krakowa - to moge Ci pokazac jak to wygląda
Pozdrówki
paweł

no jestem z krakowa. a nie dla bys rady zrobic fotki i wrzucic? albo zapraszam w weekend do Muzeum inzyenirii miejskiej na wawrzynca 15 bede tam na pewno

Dzisiaj znalazlem na allegro listwy do 2103 i stwierdzam ze sa one identyczne jak w fiacie 125p wiec spine do tych listew najprawdopodbniej szukam. Czy to cos zmieni?

Kiedyś widziałem ładę 2103 z listwami przykręconymi gustownymi blachowkrętami przez wywiercone w nich otwory...Pewnie też nie mógł znaleźć spinek