MotoNews.pl

Hultajskie wakacje.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i co, kochane hultaje, gdzie w tym roku się wybieracie? Może zdarzy się nam spotkać . Piszcie, kto, kiedy i gdzie będzie, a nóż nasze drogi się skrzyżują, a przy okazji kilka indywidulnych spotów się odbędzie .

Ja juz jestem na wakacjach koło Międzyzdrojów w Dziwnówku. Będę to dwa tygodnie A spot był, sobota, niedziela i pół poniedziałku z z Tomim i Iloną. Maja jeszcze do nas przyjechać nad bałtyk Jakby ktoś miał być w okolicy, to kontaktujcie się, dane w profilu. Całe szczęście pogoda dopisuje

Zdjęcia z naszego mini spotu wrzuce tutaj jak mi Ilona aparat odda Tak jak Gadi pisze spotykamy się jescze w przyszłym tygodniu więc jak ktoś będzie przejazdem to możemy sie spotkać

Rowy od 5-20 sierpnia......

Zakopane 17-30 lipca

Dźwirzyno 21-31 sierpnia

Ja prawdopodobnie 20-25 lipca Stargard Szczeciński. A stamąd wyskoki nad morze i do Szczecina-oczywiście na zimne pifo przy Aleji Fontann tradycyjnie.

Susiec 17-30 lipca

Ja 14-30 lipiec będę się szlajał po pólnocnej Szwecji iu Norwegii, marne szanse żeby się z jakimś klubowiczem spotkać, ale wszystko się może zdarzyć

miała być Krynica Morska a skończy sie na wsi u rodzinki mojej drugiej połowy, termin 7-18.08 miejscowość Wrońko. Mamy kogos w klubie z Wielunia i okolic ?

A ja raczej nigdzie nie wyjade zbieram na motor!!!
Przepraszam ze nie na temat
Pozdrawiam

Ścinawka Górna 18-24 lipiec...

Morsko - 14 do 18 Lipiec

17-24 sierpnia Międzyzdroje

12.08 - 3.09 Plaża i słoneczko - Czarnogóra

23-30 lipca - Ustka...

a co to są "wakacje"

a ja sobie pojade jak Wy wszyscy już wrócice

w tym roku wakacji nie bedzie ,,

hehe żarcik , ale serio to sie gadi mineliśmy bylem od 16 w miedzywodziu , ale na tydz, tylko

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-07-30 21:52:04 ]

Cytat:
2006-07-30 21:51:22, gt115pssss pisze:
w tym roku wakacji nie bedzie ,, hehe żarcik , ale serio to sie gadi mineliśmy bylem od 16 w miedzywodziu , ale na tydz, tylko [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-07-30 21:52:04 ]

Hmm fuctycznie, szkoda ze wczesniej nie powstał ten topic W stolicy tez jakoś sie nie pokazujesz ...

Ja juz połowe wakacji mam za sobą, pierwszy miesiąc = praca, drugi = Ochotnica (serdecznie zapraszam do mnie, można pochodzić po górach)!!!