. A jak by tego tego było mało to jeszcze przestał pokazywać na głównym wyświetlaczu deski rozdzielczej funkcje spalania , temperatury i tp.
| « Poprzedni | Następny » |
Jarek1234 BMW Friend BMW 520 szczecin | Auta i kobiety sie nie porzycza |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | A no sie nieporzycza. Ale ja wyjechałem na dłużej a pozatym i tak nim niejezdze bo prawko mi wstrzymali. Tylko czasami przepale. A teraz jest usterka i trzeba ją usunąć. |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | Wczoraj już odłąnczałem akumulator ale na niedłużej niż na 5 min. Wypinałem deske i mały wyświetlacz przy radyjku i dalej to samo. Zrobi testa deski , pokarze komunikat o stanie płynu w chłodnicy i gaśnie. |
Jarek1234 BMW Friend BMW 520 szczecin | a ja tak sie zastanawiam bo w sobote rozbilem auto i od sobopty ma wyjety akumulator, ciekawe czy to cos zaszkodzi elektronice??? |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz |
nie |
Jarek1234 BMW Friend BMW 520 szczecin | cieszy mnie to
|
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | Mam nadzieje że mocno nierozbiłes bryczki.
|
Jarek1234 BMW Friend BMW 520 szczecin | napisalem o tym post pt. "wypadek e34" |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | Ja mam moją też lekko uszkodzoną. Najechał namnie mercedes 814 , bo zmienił pas ruchu bez kierunkowskazu i nieużył lusterka. Błotnik zderzak i kilka plastików. I od trzech miechów kasy z ubezpieczalni wyciągnąć niemoge. |
Jarek1234 BMW Friend BMW 520 szczecin | no to jestes w o tyle dobrej sytuacji ze jestes poszkodowanym a wiec ubezpieczalnia teoretycznie odda Ci kase ja niestety jestem sprawca i sam musze placic za wszystko |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | Odłączenie akusia niepomogło . Dalej to samo. Podociskałem wtyczki i nic .Może ma ktoś jakiś inny pomysł. |
![]() pawelmaj E-36 Compact gliwice | Dziśiaj teoretycznie zlokalizowałem źrudło usterki. Jak niepodepne pierwszej szarej wtyczki od lewej stront w desce rozdzielczej to wszystko działa jak dawniej. Lecz po włączeniu świateł brak jest zielonej kontrolki ale lampy świeca. Czy może ktoś wie od czego jest ta wtyczka E-32 730 90' |
Milas (S) BMW Master (Moderator) E30,M40;;E34,M50 Będzin |
Niestety w ten sposób nie resetuje się diagnostyka ale komp. sterujący pracą silnika. |
| « Poprzedni | Następny » | |