| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mitrok F&F Wolny Słuchacz :) nestor, cadillac, mo ... Warszawa | 2006-05-12 21:52:41 Dostałem maila z zapytaniem czy nie znam ludzi posiadających maluchy
cyt: "szukam maluchow z kierowcami z warszawy do wynajmu na godziny, znasz kogos chetnego do stalej wspolpracy? Firma szuka kierowcow z maluchami na godziny do wozenia ludzi-stawka do uzgodnienia czekam na chetnych-zgloszenia na maila prosze" Mail do kolegi warsawtours@o2.pl Może komuś z Was sie to przyda
Jak nadaje sie do Hyde Parku to poproszę o przeniesienie. Niby Hyde Park nie dotyczy "w linii prostej fiatów ....", a to dotyczy, więc pozwoliłem sobie tu umieścić
Nie odpowiadam na żadne pytania, przekazałem tylko maila. Wiem tyle co Wy czytając tego posta. Pisać bezpośrednio do niego. Potem ew. zdawać relacje o co chodziło ![]() |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-05-13 09:04:33 W ciągu kilkunastu sekund dałem rade znaleźć tylko >> TYLE << . Jak ktoś ma czas i chęć to niech pogryzie bo ciekawy temat z wożeniem ludzi Maluchami. Nyske czy żuka to bym jeszcze zrozumiał, Kanta ewentualnie . |