131 tłumik końcowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trochę mi się posypał tłumik końcowy, w 131 1.6 ohc, jeśli ma to znaczenie. Przejżałem wątki, ale nie znalazłem

Czy znacie jakąś opcje na gotowo? Zamiennik w przystępnej cenie? Czy raczej trzeba się wbić do jakiegoś tłumikarza?
Szczerze to wolałbym Plug'n'Play, niż wozic się po tłumikarzach.

ja bym wsadził z 125...znając życie to taki pewnie był u ciebie , bo z kąd wzią by się orginał...koszt 19zł

Sprawdź u tego typa:
Allegro
podobno mozna sie targowac.

Czy ty juz pisales cos o swoim fiacie ? Jakos nie kojarze - może byś się coś bardziej ujawnił ?

Jesli chodzi o tego typa to niestety ale z doswiadczenia wiem ze jest malo uczciwy i niesamowicie pokrecony ale jesli ma sie okazac ostatnia deska ratunku...

witam,

mialem u siebie tłumik z poloneza i nie mam dobrych wspomnien z nim związanych, poniewaz nie lubie "tego" dzwieku .... ten charakterystyczny swist

aktualnie mam caly układ wydechowy nowy. koncowy tlumik mam zalozony z opla kadeta, poniewaz chcialem zeby bylo jak najciszej i ..... rzeczywiscie sprawdzilo sie ... jest o niebo lepiej niz na polonezowym.

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: karbo dnia 2006-11-22 00:42:47 ]

zakladaj tlumik ze 125 . mam tak u siebie i wszystko gra. jedynie z mocowaniem bedziesz musial pokombinowac, ale pierwszy lepszy mechanik ze spawarka ci to zrobi