| « Poprzedni | Nastpny » |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Biaystok | Wiem, e Ci nie pociesz, ale nie tylko Ty zostaa zrobiona w balona przez link4. Na rnych forach "wychwalana" jest ta firma, niestety....a miao by tak piknie |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska |
...przez ich pracownikow ...???
Ja jestem w samoobronie |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | Chyba musze jak lep naklei " UWAGA MAM OC W LINK4"
i ostrzec innych przed "kontaktem" z moj rolci |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | Tanie mieso psi zera.Jak cos jest tanie to zawsze jest do dupy. |
sterciu T E L E T U B I ![]() wypoycz kampera !!! dolnylsk lub wielkopolska | Ja mam juz ktre z kolei auto w Link 4 ubezpieczone i nie mam problemw z nimi , oczywiscie tylko OC , AC mam w Compensie , kiedy busa LT mielimy w Link4 ubezpieczonego AC i OC po spowodowaniu kolizji z winy kierowcy naszego busa nie byo problemu z odszkodowaniem , auto byo w ASO robione i byo to rok moze ptorej temu ,naprawa bezgotwkowa , co do AC to kazda ubezpieczlania zaniza wartosc , zwykle licz w/g tabel EUROTAXU gdzie ceny aut s nizsze od cen giegowych |
stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | ja mialem w tej firmie oc i ktoregos razu moja zona zadzwonila do nich po nowa polise ja w tym czasie bylem w niemczech pani z ubezpieczena wypytala sie wszystkiego elegancko . ubezpieczyciel zadal pytanie czemu nie dzwoni maz nato zona ze jest w niemczech .wiec prosze poczekac zaras zrobie wycene . galy mi wyszly jak podala kwote za samo oc 1680 zl bylem w szoku wiec dzwonie i pytam sie oco chodzi a nato pan mi mowi auto jest urzytkowane na terenie niemiec i dlatego takie stawki bo tam jest drozej katastrofa wiec zmienilem ubezpieczenie i nie polecam go wogole pozdrowieni a |
rafal_luzny ->Toyota Parking Only<- Ostrw Wielkopolski | Pac w MTU 320 z. a w Link 4 proponowano mi 514 z. JEST RӯNICA!!! |
rafnet Corolla E10 1,3 kombi Krakw | Przy umowach zawieranych przez telefon zawsze masz 7 dni od przyjcia papierw na rozmylenie sie i rezygnacja jest bez adnych konsekwencji ! Jezeli ten termin przegapisz to kiszka, to jest po to by mie czas dokadnie przeczytac uwow i warunki oglne ubezpieczenia.
|
| « Poprzedni | Nastpny » | |