Pokaz Kanta, który bił rekord pod Wrocławiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jadę dzisiaj samochodem, słucham Lata z Radiem (ale ze mnie emeryt - nie ), i co słyszę...?

Otóż Daewoo-FSO, Klub Miłośników FSO i jeszcze chyba ktoś, organizują pokaz, w który będzie brał udział Fiat 125P, który bił rekord prędkości pod Wrocławiem.

Pozkaz ten odbędzie się w FSO na Jagiellońskiej w Wawie, o godzinie 17.00.

Problem tylko w tym, że nie wiem którego dnia...

Ale będę miał dzisiaj informacje, bezpośrednio z siedziby Polskiego Radia więc dam Wam znać.

Licze na to że ekipa klubowa stawi się w całej okazałości.

czekam z niecdierpliwoscia

Dlaczego ja mieszkam na prowincji? łaaaaaa

To dawaj to jaknajszybciej. Chetnei bym to obejrzał jezeli sie załapie- załapiemy. Czekam na info!!! najlepiej SMS-em

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Robcie zdjecia, duzo zdjec!!!

Adamus

Gocław oczywiscie tez chetny...

Przed chwila podali na jedynce ze po 15-tej goscmi w studio beda kierowcy ktorzy bili rekord DF-em min. Jaroszewicz. Tak wiec moze ta impreza bedzie dzisiaj

A co to za klub miłośników FSO bo chyba nie wy ani my??

Dlaczego Kurna wszystko jest w Warszawie???Przecież to dziura ))
Nawet słynnego wrocławskiego rekordzisty nie moge sobie zobaczyć....
Pozdrawiam

Cytat:
2003-06-26 12:12:16, Bocian_s_313_PTK pisze:
A co to za klub miłośników FSO bo chyba nie wy ani my??

Poczytaj tutaj to będziesz wiedział - Relacja ze spotkania

road_runner:
w TV jedynce, czy w radio?

Pozdrowka
Adamus

Radio pr I po 15-tej w audycji Radio dla kierowcow

GDA moze zapros paru ludzi z tego klubu na zlot do wawy? Napewno juz to masz w planach ale tak tylko mowie.

Cytat:
2003-06-26 14:04:18, MaciekW pisze:
GDA moze zapros paru ludzi z tego klubu na zlot do wawy? Napewno juz to masz w planach ale tak tylko mowie.

no bardzo chętnie, tylko to powinni zrobić Panowie organizatorzy z Wawy , wiem że SPAjK jest na bieżąco w tym temacie i napewno takie osoby pojawią się na naszym zlocie

Sorry ze tak póżno ale dopiero teraz mam dostęp do netu.
Spotkanie jest dzisiaj, Jagiellońska 69 o 17.00.

Kto może niech przybywa

AAAAAAAAAAAAA, i niech ktoś weźmie aparat, bo ja nie mam i nie mam skąd skombinować.

Ludzie kto ma cyfraka, Kiler nie moze, Ja siedze w pracy, Białego ząb boli, Janio tez w robocie... kurde nawet ojca prosilem ale wyjechal z Wawy!!!!!

To co powiedzieli w tym radio??? Slyszal ktos? U mnie w pracy nic nie slychac

Adamus

Cytat:
2003-06-26 16:36:24, adamus pisze:
To co powiedzieli w tym radio??? Slyszal ktos? U mnie w pracy nic nie slychac

Adamus

A no powiedzieli jak to bylo z tym biciem rekordu.
Ponownie zdementowali plotke ze przyczyna awarii tłoka byla swieca. Okazalo sie ze byla to zle ustawiona mieszanka. Wszyscy sie cieszyli ze malo palił na trasie ale tlok szlak trafił. Naszczescie przepisy dopuszczaly okreslona ilosc kilogramow czesci zamiennych i wsrod nich mieli tlok. Mieszanka byla ustawiona na rajdy a podczas jazdy na autostradzie ze stała predkoscia jej sklad sie nie zmienia. Podczas drugiej proby gaznik zostal inaczej ustawiony i wszystko sie szczesliwie skonczylo.
Na koniec wszyscy wyrazili zal z powodu obecnej sytuacji FSO

Qbk dzwonił, jest na miejscu, narazie nic nie ma tylko jakies dziadki z lanosami... ale jak powiedzial ludzie nadciągają... Nie mogę wysiedziec.... nnie ma mnie tam!!!!