| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rafi Klubowy Weteran Espero 2.0 Automat Legnica | 2006-05-19 22:48:24 nabyłem przed wczoraj gazowe amortyzatory Kayaby oraz nowe wzmocnione sprężynki.. i oczywiscie poduszki z racji ze auto ma juz 130tys km.. nie chciałem sie z tym bawic sam wiec postanowiłem oddac autko w dobre rece (mając nadzieje iz tam bedzie bezpieczne).. po odbiorze owszem róznica spora, auto sztywniejsze, mniej sie kołysze itd.. zapala sie natomiast co jakis czas kontrolka ABS, przez co wnioskuje ze "kowale" szarpali kablami na wszystkie strony sciagajac kolumne.. nie mam miernika wiec nie wiem jak namierzyc uszkodzony przewód.. przyznam sie ze jakies 15 tys km temu z kuzynem "dorabialismy juz przewód z prawej strony gdzie był zerwany.. nie wiem tylko teraz czy ciac ten sam przewód czy moze sprobowac z drugiej strony.. macać to raczej nie ma co bo i tak pewnie nic nie wyczuje.. moge to zrobic niestety tylko w niedziele bo tydzien pracuje.. nie chce ciac w ciemno.. no i tym razem juz musze sam sie tym zając.. |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2006-05-22 20:03:51 hahaha
Mój brat jest mechanikiem, więc wiem , że jak chcesz mieć zrobione porządnie to rób sam, w rasztacie nikt się nie bawi w oj deliktanie , oj bo szkoda , oj wyczyszcę najpierw zanim spowrotem złożę, tylko jebut - nie chce wyjść - to dokładasz 1.5 metra lage i we dwuch skaczesz.. :d a tak wogule to z oddaniem samochodu do wrsztatu tak samo jak z dawaniem samochodu kobiecie - nie możesz tego widzieć , bo sie z nerwów i złości osrasz.. ale czego oczy nie widza tego sercu nie żal ... |