MotoNews.pl

Wyplynela kolejna Coupeta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W Krakowie wyplynela kolejna Coupeta... tym razem za sprawa Wagi/Lajkonika:
Coupe Krakow

Pozdrawiam
Adamus

No rzeczywiście roboty przy nim co niemiara-o wiele więcej niż przy mojej 131. Widać, jak stanie pod chmurką wykańcza samochód
Oby mu się udało postawić go spowrotem "na koła" i śmigać przez kolejne 30 lat

No to trzeba zyczyc Lajkonikowi powodzenia. Czeka go duzo pracy.

No to widać że ten rok stoi pod znakiem Coupe

PS. Czy to nie był złom samochodowy???

Cytat:
2004-06-30 10:28:01, Mebig pisze:
No to widać że ten rok stoi pod znakiem Coupe

PS. Czy to nie był złom samochodowy???

Chyba raczej jakiś dawno zapomniany policyjny parking, lub parking urzędu miasta na który zwozili porzucone auta - zgodnie z prawem trzeba szukać własciciela (moze dlatego jego sytuacja prawna jest zagmatwana...).

Sytuacja była zagmatwana ... teraz już wszystko wyprostowałem. Wszystko jest na dobrej drodze, choć biurokracja w tym kraju mnie wykańcza ...

Czytałem to wcozraj na Motoklubie.
No ui pzosotaje Lajkonikowi pogratulować piękny smaochód.
A ile ten złomiarz za nią chce????
Temont może być kosztowny,ale efekt będzie piękny.
Jak nie masz teraz pieniędzy to propnuję popytać innych miłośnikó marki,tak masz pewność,że ktoś ją uratuje.
Ale życzę by Coupet znów śmigała.
A w którym roku miała pierwszą rejtrację??????

... Myślę, że raczej ja podejmę się remontu choć będzie on napewno długotrwały - ale za to dokładny. To rówieśnik Adamuswoego Coupe ... nawet można powiedzieć, że te dwie Coupety to koledzy z podwórka

Pozazdrościć .
Wydatki będą wielkie,ale satysfakcja jeszcze większa.
Sam bym jakiegoś klasyka poszukał,ale kasy brak .
Póki9 co mam tylko mojego Caro GLE

eee lipa, jeszcze troche, a bedzie wiecej coupetek niz zwyklych poldkow

ja tam bym nie miala nic przeciwko Laafar.

Cytat:
2004-06-30 10:26:40, -SerU- pisze:
No rzeczywiście roboty przy nim co niemiara-o wiele więcej niż przy mojej 131. Widać, jak stanie pod chmurką wykańcza samochód
Oby mu się udało postawić go spowrotem "na koła" i śmigać przez kolejne 30 lat

Ona jest jeszcze w dobrym stanie. http://klasyk.inds.pl/modules.php?set_albumName=album07&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php - Tej nie uda się już uratować, słupek i szybki podobno zabrane przez Adamusa, a reszta w tej chwili pocięta

Remont bedzie kosztowny ale czesci mozna podebrac ze zwyklych poldkow co stoja na zlomie. Najwazniejsza i najtrudniejsza bedzie blacharka, ale mysle ze Lajkonik sobie z tym poradzi

kupuj człowieku to auto! ja kiedyś (ze 3-4 lata temu) przepuściłem okazję i do dziś pluje sobie w pysk. było ogłoszenie w auto bicie w zabytkowych - polonez coupe za 700 zł. a ja miałem 18 lat, właśnie co kupiłem mala, więc mało kasy było. zadzwoniłem tam kilka razy ale telefon milczał to odpuściłem, bo mówie drogi w utrzymaniu, bez gazu, i nie bede miał na paliwo do mala. jak narazie to największy błąd w moim zyciu :-/ acha, koleś był chyba z krakowa,

Nic nie zobaczyłem-"przekroczono limit trnansferu"

Ta za 700zł była z Kraka????
Niestety ją zezłomowano.
A i amm komunikta o Polonezie 3 drzwi z Łodzi.Nie wiem czy Coupeta,czy 3 drzwiówa.
Sprawdzic trzeba

Cytat:
2004-06-30 17:09:43, daniel pisze:
Nic nie zobaczyłem-"przekroczono limit trnansferu"

Też mi się to pojawia

Też nie widzę.
Ale ją kiedyś widziałem,szara poodbno 81.
Mocno zgnita.
W.g Adamusa byłą kiedyś na Targach Poznańskich,.

Chodzi mi o tą z tego linka co Wafel podał

Witam
Ostatnio w Chełmie widziałem chyba coupe...Zarejestrowane,jezdzace,z okolic Dorohuska. Przod z poldka 87, tyl z borewicza, drzwi z trucka(dwie szybki) Wiec chyba jeszcze troszke ich po Polsce jezdzi Oby jak najwiecej