| « Poprzedni | Nastpny » |
daro86 opel omega Grudzidz | czy bedzie w tym roku jakes spodkonie w kujawsko-pomorskim ?
|
daro86 opel omega Grudzidz | jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo czaje jak sa organizowane spodkania i gdzie. :/
|
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | jestem za. moze sami skompletujemy jaks ekipe?? |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | wielokrotnie zapraszalem lob na letni show do bydgoskiego myslecinka. w tym roku tez bede zapraszal i moze wkoncu cos wypali. |
daro86 opel omega Grudzidz | jak mi nic nie wyskoczy to oczywicie na mnie mozesz liczyc z przyjemnocia przyjade.a jaki miejwiecej termim proponujesz ?? |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | zazwyczaj jest to lipiec. trodno powiedziec czy poczatek czy koniec. zawsze jest to sobota i niedziela. bierzesz namiot albo kocyk do samochodu. napewno dam znac na forum |
daro86 opel omega Grudzidz | termin super. jak cos daj znac bede dziwczny |
mlw Passat Toru | no to i jeszcze ja sie pisze
dajcie ino znac ..... a moze by cos w Toruniu ?? |
PiotrekJ Omega A SEDAN Pock, Warszawa | Bardzo chtnie docz do Was Mam kawaek pola w Ciechocinku - w razie czego jestem chtny rwnie do pomocy. Mam nadziej, e wtek si rozwinie, a my - niedugo zataczymy )) |
Tolman Opel Omega Kik | Ja chetnie te doaczybym do spotkania. do lata moe zbierze si wicej osb ![]() |
daro86 opel omega Grudzidz | widz e wtek ju sie rozkrca tak dalej. to wakacje moze dojdzie do bardzo miego spodkania w wieloma fanami omki. tak trzyma. ![]() |
BodzioMV6 MV6 Toru | Ja rwnie docz o ile mi czas pozwoli |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | na glownym forum umiescilem zaproszenie wiec wpadajcie bedzie super zabawa. pozdrawiam |
| « Poprzedni | Nastpny » | |