Kujawsko-pomorskie - spoty

« Poprzedni | Nastpny »
czy bedzie w tym roku jakes spodkonie w kujawsko-pomorskim ?

jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo czaje jak sa organizowane spodkania i gdzie. :/

jestem za. moze sami skompletujemy jaks ekipe??

nareszcie sie kto odezwa. mysle ze w koncu przydao by sie cos zrobic w kuj-pomorskim bo zostajemy z tyu ze spodkaniami. tylko pewnie ciezko bedzie zebrac ekipe, widac to po iloci postw na ten temat. ale damy rade krec znajomych ja tez poszukam. w koncu musi sie udac. pozdro

wielokrotnie zapraszalem lob na letni show do bydgoskiego myslecinka. w tym roku tez bede zapraszal i moze wkoncu cos wypali.

jak mi nic nie wyskoczy to oczywicie na mnie mozesz liczyc z przyjemnocia przyjade.a jaki miejwiecej termim proponujesz ??

zazwyczaj jest to lipiec. trodno powiedziec czy poczatek czy koniec. zawsze jest to sobota i niedziela. bierzesz namiot albo kocyk do samochodu. napewno dam znac na forum

termin super. jak cos daj znac bede dziwczny

no to i jeszcze ja sie pisze
dajcie ino znac .....
a moze by cos w Toruniu ??

Bardzo chtnie docz do Was Mam kawaek pola w Ciechocinku - w razie czego jestem chtny rwnie do pomocy. Mam nadziej, e wtek si rozwinie, a my - niedugo zataczymy))

Ja chetnie te doaczybym do spotkania. do lata moe zbierze si wicej osb

widz e wtek ju sie rozkrca tak dalej. to wakacje moze dojdzie do bardzo miego spodkania w wieloma fanami omki. tak trzyma.

Ja rwnie docz o ile mi czas pozwoli

na glownym forum umiescilem zaproszenie wiec wpadajcie bedzie super zabawa. pozdrawiam

W terminie 15-17.06 jade odwiedzi rodzinne mieci czyli Wocawek.

I w zwizku z powyszym chtnie wygospodaruj kwilk czasu na mikro-spocik z autochtonami co by nie zapomieli gdzie si znajduje Centrum_Sterowania_wiatem i od czego jest LOB

Czas: najchtniej 16.06 - godziny 9-13 : 16-19
Miejsce: a) j.Wikaryjskie - przy play miejskiej
b) dziaki ul.Rybnicka ev. j.Rybnica
c) Real przy cmentarzu
d) inne propozycje

Dalej ni do Wikaryjki poza miasto si nie ruszam - staruszka jest baaardzo zmczona

Jestem online do 14.06 do g.16 - wic pniej jestem lepy i guchy

[ wiadomo edytowana przez: Res dnia 2006-06-19 09:04:21 ]
[ powd edycji: zmiana tematu ]

« Poprzedni | Nastpny »