| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-05-03 15:03:46 W niedzielę w Bielsku KJS zapraszam wszystkich do mojego pięknego miasta, rozpoczęcie pewnie ok 9 rano popd ratuszem, do zobaczonka |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2003-05-03 16:04:26 To sie pewnie zobaczymy |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2003-05-04 21:54:31 Witam!
Proba pod tesco byla calkiem fajna. Ale strasnie ciasno ulozona, raczej tylko male furki mialy szanse (kaszle rulez Ach zapomnialem dodac. Niestety nie skonczylo sie bez wypadku - wyladowalem na boku samochodem, dobrze, ze zawsze zapinam pasy :| "To sie nazywa szok, pierwszy moj bok ;(" wiec sory za literófki. ps. widzialem malucha Kazy tego bialego z silnikiem 65ps. - wart swej ceny |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-05-04 22:14:30 Tak na marginesie: gdzie były inne próby bo niestety nie dane mi było być na tym KJS |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2003-05-05 08:51:31 Witam!
A więc zawias mam obniżony: plaski resor, sprezyny z tylu giete i hatrowane + 4 amory KYB. Tam byl taki minimalny uskok i pewnie na tym, chociaz to tez ciezko powiedziec. Raczej wykluczam podziniecie sie opony, chociaz kto wie. najlepsze jest to, ze to był ostatni przejazd i właściwie pojechałem poprawić opone bo troche je przejechałem i jak już odjeżdżałem zaschcoiało mi się "ostatni raz" Co do strat to się okaże, napewno do roboty jest tylne nadkole, właciwie całe do wymiany i lakier na boku, ale chyba zainwestuje w jakieś naklejki Abdull próby były pod tesco, okrąglakiem (starra giełda) i na parkingu fiata, ale najlepsza właśnie była ta pod tesco. Jak chcesz zobaczyć gdzie miałem boka to podjedż pod tesco i tam koło opon pewnie jeszcze jest szkło. P.S. Mogło się od tego zawieszenie przestawić? Interesuje mnie szczególnie przód. pozdr. SEBA |