To moj Fiat to moja rzeczywistosc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich
Nareszcie odebralem "nowe" auto , wypisze wszystkie zmiany bo na fotkach wszystkiego nie widac (slaba cyfrowka) , wiec : brak migaczy , glatka klapa , ciemne szyby , biale zegary , felusie , przednia kratownica od klasyka [WIELKIE DZIENKI DLA MCQUEEN] (jeszcze niema fotek ale sie pojawia) oraz skorpion na masce ( bedzie w poniedzialek) aha i jeszcze lakier , wsumie auto ladnie pomalowane ale mechanik ktory go skladal niepostaral sie z uszczelkami w dziwach i czeba bedzie to poprawic , no koniec gadania czas na fotki , pare fotek jak wygladal przed malowaniem

terazniejszy wyglad

jak wam sie podoba

życie jest za krótkie by jeździć małymi samochodami

[ wiadomość edytowana przez: Bratek dnia 2003-05-03 01:21:40 ]

piekny kolorek, super fele, wszystko z gustem.. prawie moj ideal fiata.. nie mam prawie zadnych uwag
popracuj jeszcze nad wnetrzem i bedzie super..

ps. zaloz chromowane lusterka

Cytat:
2003-05-03 01:22:43, schwepes pisze:
ps. zaloz chromowane lusterka

beda beda obiecuje kwestia czasu

jak dla mnie furka prezentuje sie extra,wszystko jest ok,nie mam zadnych zastrzezen,jedynie co bym jeszcze zrobil to przyciemnil klosze z tylu i z przodu kierunki,laczki sa zajebiste-ja robilem swojego,myslalem,ze wyglada ok,ale przy tym sie chowa

no wypasior!
ta tylna szybka faktycznie troszke nie poszla jak trzeba, pewnie za 3 razem bylo by lepiej ale i tak jest czad:>
nie moge sie doczekac az mi go pokazesz na zywo))

Cytat:
2003-05-03 01:24:55, Krupek pisze:
jedynie co bym jeszcze zrobil to przyciemnil klosze z tylu i z przodu kierunki

na przud pujda biale migacze a na tyl jak dobrze pujdzie to jakies okragle swiatla

Wielkie brawa !!!
Lakier Cud, fajne felusie...

Drogie takie lakierowanie ???

bratek widze ze od siewierza sie wiele zmieniło fiat jest totalny wypasior , ile wyszedł cię lakier

Bratek po prostu rewelacja ! Fiat zrobiony z gustem niczego nie brakuje, przy takich szerokich kapciach to nawet ładnie wyglada z zderzakami Extra kolor, wszystko slicznie wykonczone. Tak jak Krupek napisał tylne lampy mozna by było przyciemnic ale przednich nie ruszać Chrom lusterka obowiązkowo
Wszyscy malują teraz swoje wozy, czekam teraz na efekt nastepnego malowania - fury Remiasa
Jednym słowem jestem na tak, moze pomyslisz o jakims malunku na przedniej masce ? proponuje Jezusa

o w morde !

ładne cacko, niczego nie ruszaj..no moze lekko przydym tylnie klosze. pomysl nad lusterkami chromowanymi. Zapomnij o bad lookach, lotkach i naklejkach. Jedyne co mi przychodzi do glowy to tabliczka :
"Protected by mafia: you hit us-we hit you"

Zrob mu jakas porzadna sesje zdjeciową !

gdzie wy te zdjecia widzicie ?
sa 2 fotki
ale to sa fotki ze zlotu i na nich zadnych opisanych przerobek nie widze ?? co jest ?

podkreślony jest taki link pod zdjęciami kliknij na niego !

Bardzo ladny ... o takim typie samochodu zawsze myslalem czarny metalik
felusie ciemne szybki i troche chromu i NIC WIECEJ
masz 5+ za auto
a felusie bodajze takie jak ma kania ?

Auto piękne. Jedyna rzecz którą bym zmienił to jak kilka osób wcześniej napisało lusterka chromowane i ramiona wycieraczek też mogły by być chromowane, ale to są detale. Auto naprawde bardzo ładne. Zrób coś jeszcze tylko z lampami na tyle i będzie total wypas. Tak trzymać. Gratuluje gustu i kołyski

super się prezentuje, wygląda jak limuzyna rządowa z czasów PRL!! (czarna wołga hehe). rzeczywiście, tylko lusterka i lampy nie pasują, reszta jest perfect!!

"no co prawda to prawda! jest w......y " ale chromowane lusterka to obowiązek!!! gratulacje!!

Elegancki! Wykonanie super! Napewno rozni sie od innych df!
Gratulacje!

auto wyglada naprawde ladnie. moim marzeniem jest wykombinowanie gotowki, zeby zrobic blacharke fiata =)

na Twoim miejscu, tak jak juz inni wspomnieli - proponowalbym

a) chromowane lusterka - kolega ma od lady nivy. bardzo ladnie wygladaja.

b) chromowane listwy na drzwi - te co byly montowane w mr

c) chromowane ramiona wycieraczek

d) chromowane spryskiwacze - takie byly montowane w "klasykach" i mr'ach. potem zastapiono je plastikowymi

e) aluminiowa listwa na prog - taka jak byla w klasykach i mr'ach

f) znaczek "Polski Fiat" - ten "prostokatny" na atrape dolozyc zamiast fso

g) na klape do tylu gumowy spoiler z poloneza "borewicza", ten taki "jakby trojkatny"

to by bylo na tyle. wedlug mnie, jak juz powiedzialem furka wyglada bardzo, bardzo ladnie

to jak szalejemy to do srodka kubły mogą byc Bimarco obszyte w skóre, pasy czteropunktowe, klatka chrom lub niklowana
decha alu, wszystkie okragłe zegary, sportowa kierownica i narazie wystarczy
czekamy na kolejny etap przeróbek

Jak szaleć to szaleć. Jeszcze do tego NOS, ale butla oczywiście chromowana