MotoNews.pl

Dzisiejszy zlot BMw w toruniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hm od czego zaczac
wiem !!
bylem z kolesiami
jak bylo???? - organizacja zlotu dobra ( to jest pierwsze wrazenie ale duzym minusem byla lekka samowolka wlascicieli BMW ktorzy palili laczki gdzie popadnie, nawet w parku maszyn; natepnie brak takich podstawowych rzeczy jak kosze na smieci, no i NAJWAZNIEJSZE - nawierzchnia z ktorej w paku maszyn po lekkim sloneczku powodowala pozostawianie obcasow przez piekne blondynki-eeeehhhh)
najlepsze jaranie gumy:: wg. mnie koles co mial 12 kompkletow opon na palenie gumy(chyba wszystkie wykorzystal) oraz zajefista blonyneczka z dzieciaczkiem w BMW seri 5 ktorza tak bez zadnego uczucia zniszczyla niskoprofilowe laczki razem z 17" alufelgami(wartos jedej takiej alu przewyzsza wartosc mojego kaszlaka z do pelna zatankowanym bakiem)
nikogo z klubu nie widzialem - szkoda

To zle patrzyles bo byli panowie...quattro i czeczun...moze ktos jeszcze...ja nie bylem...bo mialem rozkrecony silniczek...

dokladnie jak Madcar mowi =) zle patrzyles bo nas nie zauwazyles, a ja nawet fiaciorkiem pokatnie dwa czy trzy razy kapcia zjaralem i tym samym zaskoczylem bardzo duzo ludzi...

zlot byl nawet niezly, choc znalazlem tylko kilka (na palcach jednej linii mozna by policzyc), m.in. dwie orginalne trojki rekiny z superowymi chromowanymi lusterkami i pierwsza szostka - bardzo stara - pelen orginal - wygladala bosko

poza tym bylem na spocie FSO - fajna atmosfera - milo bylo

A ja nie byłem kurka szkoda, ale nie miałem jak dojechac bo furacz na klockach stoi a nikt ze znajomych nie jechał . Lipa troszeczke.... ale trudno.