| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-07-06 00:18:02 takiego oto maila dziś dostałem
Witaj Kolber, Twój Post napisany przez Ciebie na: "Forum Sony Eron", został usunięty przez Administratora lub Moderatora. : Regulamin: 3.6 Niewskazane jest pisanie "w TaKi SpOsÓb" lub też zamienianie głosek "ż", "rz", "sz" na "sh" (np. tesh), czy "ku" na "q" (np. qbek). * Moderator ma prawo takie posty usunąć. P.S. Wyraz qrde doprowadził do skasowania posta. Proszę na tym forum nie pisać jak przysłowiowe "Dzieci neostrady" Link do tematu: http://www.forum.club-se.pl/viewtopic.php?t=11806 Twój post: Temat: "SE K750 padł...." chyba oddam do salonu ery, bo w serwisie nie dadzą mi zastępczej komórki... już dzwoniłem....... a najlepsze jest to że przed awarią totalnie nic się nie działo z komem... nie modyfikowałem w nim niczego... przócz zmiany dzwonków..... qrde taki numer i wywinął, w pt wyjeżdżam w trase na 3 dni a kom mi jest wtedy BARDZO potrzebny.........
|
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-07-06 00:22:09 ....powiem tylko że mało nie umarłem ze śmiechu...tak ryłem przez 10 minut że mi na oddychanie brakło powietrza !!
Dawać to do prasy ogólnopolskiej !....i Nobla Moherowemu Modowi ! |