MotoNews.pl
4 Grupa krakowska w siewierzu, 30 III [video] (15205/0) - NT

Grupa krakowska w siewierzu, 30 III [video]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

dlugo obiecywana relacja z wyjazdu grupy krakowskiej do siewierza.
zlot odbyl sie 30III.
z pozdrowieniami dla wszystkich uczestnikow!

- 40MB, czas 4:11.
- video 720x480, 30fps, DivX 5.0.1.
- audio 44100Hz, 16bit, stereo, Microsoft ADPCM.
- zassac mozna tutaj: slave.e-edukacja.pl/~fiat/download/filmy/siewierz.avi

ps: na jednej z tasm wyszly troche dziwne, intensywne kolory - wiec prosze nie regulowac odbiornikow:)

co to w ogole za muzyka
a tak poza tym to bardzo fajny filmik, policja bedzie miala co analizowac

hehehhe
kolejny klip i kolejny raz prosze nie "czepaic" sie muzyki! grrr!

ps: byl juz rock, hiphop i wszystko inne. teraz muza prosto z dyskoteki. i tak nigdy nie zadowole wszystkich, zreszta to nie moj cel. zawsze mozna wylaczyc i wlaczyc sobie ulubione radio pokoj.

filmik bardzo fajnie złożony podoba mi sie szkoda ze w niektorych momentach nie slychac pracy silnika niektorych wozów bo to by byla fajna wstawka i brakuje poscigu za astrą

...kurcze coś nie mogę zassać.... ....a niby Windows Media Player.....dobrze do tej pory działał.....z a chęcią bym sobie obejrzała.....widać "BRAK KODU DOSTĘPU"...he he he ....
no właśnie ilu minutowe (tudzież godzinne )jest to show??

Verip wszystko napisał mountez
Cytat:
- 40MB, czas 4:11.
- video 720x480, 30fps, DivX 5.0.1.

ściągnij na dysk, wrzuć nowego divxa na kompa i musi chodzic

AAAAAAAAAAAAAAAAA zaraz zaczne kopać i gryść
Mam to samo co z Tragedy - ściąga się stradsznie powoli , a w okolicy połowy przerywa , i mogę obejrzeć tylko połóowe Tragedy a z Siewierza tylko do dojazdu na parking , i nie widziałem nawet mojego potwora , i nawet nie wiem czy tam jest ...

Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje dodam że tragedy ściongałem w różnych porach dnia i nocy , w różne dni tygodnia i tak już od pojawienia się tego filmu nie mogę go obejrzeć z Siewierzem to samo dlaczego nic mi dziś nie wychodzi
jescze te pieprzone el szyby mnie kopły i juz sam ich nie ruszam , w aucie jak w piecu......

Blady nie mam zielonego pojęcia co sie u ciebie dzieje. Ja zgrywam film przez FlashGeta lub normalnie przez explorera i wszystko chodzi, tak wiec wina jest po twojej stronie tak jak z elektrycznymi szybkami
Twoje 132 jest na filmie a najlepszy jest motyw jak czokapik spi za kołkiem

jak oglądnąłem pełną wersję, to myślałem że nie da się z tego zrobić nic prócz filmu drogi ale tutaj widzę kawał dobrej roboty i brawa dla ciebie mountez. co do muzyki, to powiem tylko, że jest super zgrana z samym filmem!!

No nie da się ukryć że ta 1:20 sekund które widziałem bardzo fajne naprawde super mi sie podobało , (jak i te 2:08 sekund z tragedy) przyznam że po obejrzeniu zapragnołem mieć malca , na szczęście to było chwilowe

Duże brawa , czy będzie możliwość zamówienia tych wszystkich filmów na CD obejrze spokojnie , bez stresu że się urwie w środku (mam na myśli te ze zlotu i tragedy) , w końcu płyty są dość tanie ...i był bym zdrowszy
a szyby dalej się nie otwierają ... i znów spalił 18

wszystko si ale te kolorki...a music nawet dobrze dobrany..
zreszta co ja tumam krytykowac skoro jeszcze zadnego filmiku sam nie skreciłem)
ale kto wie kto wie...może kiedyś..

Cytat:
2003-04-30 22:30:01, Blady pisze:
a szyby dalej się nie otwierają ... i znów spalił 18

tak to juz jest z fiatami czasem idzie cos zrobic a czasem maja poprostu zly dzien na naprawe , no mi pozostalo jeszcze jakies dwa dni sciagania a potem juz tylko rozkosz z ogladania fiata , ktory kiedys byl kremowy ohhhh kiedy to bylo

wszystko mi sie podoba zrobione perfect ale jakośc klipu lepsza była z aparatu na zlocie wosp

Bo kaseta Kiśla juz chyba jest ostro wyeskploatowana i to chyba tego wina

Filmik jest wypas bardzo mi sie podoba nie wiem co schwepes chce od tej muzyki nie dosc ze jest fajna to jeszcze super zgrana z obrazem, ma ktos mozliwosc udostepnic caly film bo pewnie nikomu nie bedzie sie chcialo robic nastepnego klipu a ja mam nieodparta ochote ogladnac jeszcze wiecej

schwepes ma do tej muzyki tyle ze jest niefajna , a temu ze jest dobrze zgrana nie zaprzecza.. tak samo jak nie zaprzecza ze sam filmik jest fajny
a jeszcze jakis klip bedzie na pewno zlozony...

Schwepes nie wie co to fajna muzyka
A kiedy bedzie sie mozna spodziewac nastepnego klipu bo na ten to z czekaniem przesadziliscie

oglądnąłem klip jeszcze raz i swierdziłem, że brakuje jakiś zajawek z wymiany belki na stacji , w tym tekstu Red devila o reklamie renault thalii

A jest mozliwosc obejrzenia calego filmu?

caly film na pewno nie bedzie udostpeniony na necie bo zajmuje ponad 600mb.... poza tym nie wszystko nadaje sie do pokazania, musi byc cenzura