| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2008-06-03 16:31:23 Sprzedam SPRAWNA, uzywana, pompe wspomagania do omegi 2,5 TD. Kupilem ja z rok temu od Mariosa. Przez ten czas chodzila bezproblemowo. Ostatnio na luzie zaczely sie dziac wariacje przy jakimkolwiek polozeniu kol. Przy skrecaniu zaczynalo cos piszczec i szarpac kierownica. Przy lekkim dodaniu gazu (juz ponad 900 obrotow) problem znikal. Diagnoza - pompa do wymiany. Slyszac (w tamtym czasie) o zapisach na te pompy u Mariosa, kupilem nowa nieuzywana. Po kilku godzinach zmieniania odpalam i... jest TO SAMO! Po prostu identycznie! Diagnoza dwa: uszkodzony amortyzatorek napinacza paska klinowego. Po jego wymianie WSZYSTKO jak reka odjal...
Tak wiec niepotrzebnie kupilem i wymienilem sobie pompe, a jako ze nie moge juz nowej oddac, bo uzywana, to ja zostawiam, a poprzednia mam na sprzedaz. Przed padnieciem amortyzatorka nie mialem z nia ZADNYCH problemow. Pompa chodzila cicho, nie turkotala, nie walila, nie lomotala, nie przerywala wspomagania ktore chodzilo plynnie i lekko... Obecnie z nowa mam ten sam komplet dzwiekow pod maska i identyczne dzialanie
Cena do ustalenia - w zaleznosci od nabywcy Ale na pewno nie bedzie drogo
Info najlepiej na telefon: 602 555 228 Jak nie bedzie chetnych to pojdzie na allegro. |