moze sie chwile laduje ale naprade zrobione da best
moze zrobimy jakis osobny temat np ten do wklejania smiesznych roznych dupereli ? bo nie zauwazytlem zeby byl
| « Poprzedni | Nastpny » |
hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | HONDA ACORD
moze sie chwile laduje ale naprade zrobione da best
moze zrobimy jakis osobny temat np ten do wklejania smiesznych roznych dupereli ? bo nie zauwazytlem zeby byl
|
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | Nawet przykleimy ![]() |
hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | heh to dorzuce cos jeszcze...
mianowicie szukajac informacji o bzines planie natknalem sie na take COS PPPP
BIZNES PLAN |
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | Dzwoni telefon
- dzie dobry, czy mog z Jol? - niestety maonki nie ma w domu. - to wiem, jest u mnie - pytam, czy mog... Zmarla tesciowa Na ceremonii pogrzebowej ziec kleczy i tuli sie do policzka tesciowej... Zalobnicy znajac napiete relacje ziecia z tesciowa podchodza i pytaja... - Widze ze pogodziles sie z tesciowa przed jej odejsciem... - Nie, nie oto chodzi... jak sie dowiedzialem wczoraj, ze umarla to pilem ze szczescia z kumplami cala noc, a teraz mnie tak glowa napierdala a ONA taka zimniutka... |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw |
hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | ![]() |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | rasta ROX
|
Maxiu-Punto SQAD Sympatyk Audi A4 Avant 1,9 TD ... Sycw | No a takie lekko niecenzuralne foto
![]() |
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | z takim pierdem to na 400m! ![]() |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Olenica | pani Marysia
![]() |
Maxiu-Punto SQAD Sympatyk Audi A4 Avant 1,9 TD ... Sycw | http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42974411
|
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Olenica/Dbrowa | Definicja mio i maestwo
Mio to wiato w yciu czowieka a maestwo to rachunek za to wiato
|
hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | angola to poznac po golej dupie wszedzie mozna
|
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Olenica | a ja mylaem ze poi tablicy rejestracyjnej |
najmer SQAD Friend Audi 90 Olenica/WRC/Torquay | jak by nie patrzec to wychodzi ze po dupie ![]() |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | cos stara ta pani Marysia ![]() |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone |
SteiN SQAD Sympatyk Passat Legnica/Dbice |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | Bylimy w sobot z Piterem w knajpie
|
| « Poprzedni | Nastpny » | |