Spot FSO AK 1 maja 2003 !!! niech F&F sie pojawi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czeczun, madcar, quatrro i ktoś jeszcze. niech zaprezentują klubik

Ja będę na pewno! Toruński spot bez toruńskiego 132 - jak ty to sobie wyobrażasz!

Myślę że powinnienneś zgłosić zapotrzebowanie na naklejki klubowe na 132 , no i wydaje mi się że w końcu staniesz się klubowiczem F&F - zwłaszcza jak będziesz nas reprezentował na zlotach

Poczekam, aż będę klubowiczem, mam nadzieję, że to nastąpi już wkrótce.

ciul, ze egzamin z prawa konstytucyjnego w plecy...
postaram sie naprawic furke i pojawie sie na zlocie 1 maja.

18/05 jest też spot FSO AK w Łodzi i tam F&F też może się pojawić
Zapraszam serdecznie.
Acha co do miejsca to wyjaśni się to jeszcze najprawdopodobniej pojesdziemy do Łagiewnik na kaloryfer.

Ja pierniczę - Czeczun współczuję... Ja wszystkie ułożyłem sobie w czerwcu. BTW: co jest z twoją komórką - nie mogę się do ciebie dodzwonić.

Cytat:
18/05 jest też spot FSO AK w Łodzi i tam F&F też może się pojawić

Dziękujemy za zaproszenie, postaram sie przybyć razem z Mochem, w końcu sie poznamy.
(swoja drogą pamiętam że jak mieliśmy spotkanie 126p na lublinku kiedyś w sobote to przybył od Was polonez, taka wiśniowa przejściówka w szpachli).

Ja postaram sie byc... ale nie mam transportu, wyciagne Bociana to powinien pojechac bo spodobało mu sie ostatnio Zrobie wszystko zeby być

Cytat:
(swoja drogą pamiętam że jak mieliśmy spotkanie 126p na lublinku kiedyś w sobote to przybył od Was polonez, taka wiśniowa przejściówka w szpachli).

Witam,
Ta wiśniowa przejściówka w szpachli jest właśnie moja

no, ja sie wlasnie ubieram, i spadam na spocik...

kurcze koniu...a nie mogles dac w tytule ze chodzi o torun??? nie zagladam do wszystkich tematow...no i przegapilem...tym berdziej ze chodzilo o FSO...a w tej chwili mam rozebrany silnik...i go skladam...ale juz raczej dzis nie zdaze podjechac...pewnie chodzi o zlot BMW...zaprosili wszytkie furacze...

ja wlasnie co wrocilem. bylo fajnie. przyjechalo kilka poldkow no i jeden polski fiat 125p (moj). od 10 czekalismy na quattro pod aula umk, ale niestety pomylil godziny i na miejscu byl o godzinie 12. myu juz wtedy bylismy na dresowsiku (zlot bmw). tam bylo nieco wiecej aut =) ale takich ktore mi sie podobaly mozna bypoliczyc na palcach (moze nawet dwoch rak =))
na koniec zjaralem laczka moim fiacikiem - co niektorzy nie mogli sie temu nadziwic =)

tyle relacji. pozdrowienia dla obecnych i dla tych, ktorzy nie dojechali

Witam

krótką relację i kilka fotek z tego spotu możecie obejrzeć - TUTAJ

a klubowiczów F&F z okolic 3miasta - Torunia - Piły zapraszam na kolejny spot który odbędzie się na lotnisku w Borsku k/Kościerzyny - tam można przetestować swoje auta - więcej szczegółów TUTAJ

pozdrawiam

Mylić się jest rzeczą ludzką . Ale motyle wyczyściłem do tego stopnia, że stary schował kołpaki do szafy .

Aha Czeczun - mam już fotki od Leona - Trzeba by je w tym tygodniu wpuścić do profilu.

Zadzwoń do mnie to się umówimy.

I see two ways: tune or die...

[ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2003-05-05 13:03:58 ]

Ja ze swej strony zapraszam wszystkich na Mazowiecki Spot Regionalny, który odbędzie się 18.05 na terenie byłej giełdy warzywnej "ECOGREEN", pod warunkiem, że nam jej wcześniej nie zamkną

W planach jest zorganizowanie przeze mnie i przez KiLeRa próby sprawnościowej i może jakiś grill

Szczegółowe informacje pojawią się w specjalnym temacie na rorum FSO AK.

Już dziś serdecznie wszystkich zapraszam