Tylna kanapa z zagłówkami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie jest następujące: Czy można znaleźć gdzieś tylną kanapę (właściwie to samo oparcie) do DF z zagłówkami?

ja sobe przerobilem jak zmienialem obicie i jest swietnie)) a fabrycznie w df niebylo zaglowkow

Odpowiedź jest następująca:NIE

Cytat:
2005-02-14 16:25:59, kaovietz pisze:
Odpowiedź jest następująca:NIE

Nie przeczytałeś uważnie pytania .
W pytaniu nigdzie nie napisałem że musi być oryginalna. Chodzi mi raczej o coś co można dopasować wmiarę bez dużych przeróbek.

Cytat:
2005-02-14 16:48:52, kwix pisze:
Nie przeczytałeś uważnie pytania . W pytaniu nigdzie nie napisałem że musi być oryginalna. Chodzi mi raczej o coś co można dopasować wmiarę bez dużych przeróbek.

no jeśli nie przeszkadzają Ci wystające do kabiny nadkola to możesz użyć oparcia z Poldka

Cytat:
2005-02-14 16:24:35, kwix pisze:
Pytanie jest następujące: Czy można znaleźć gdzieś tylną kanapę (właściwie to samo oparcie) do DF z zagłówkami?

poszukaj od argenty -pasuje ,obok mnie (20m) stoi taki df

ja u siebie przerobilme to w bardzo banalny sposob a mianowicie: plaskownik 3 razy 2 odcinki po 25 cm nakretka 12 szt 4 przyspawalem rozwiercone nakretki do plaskownika a plaskownik do oparcia od kanapy i wstawilem tam zaglowki od nissana wyglada super z braku foto niezamieszcze ale jak zmienialem sprzezynki w oparciu to i tak mialem to rozebrane pozdrowienia

ja mam cala kanape z tylu i siedzenia z poldka, mocowania poldkowe zostaly dospawane, nadkola oslonilem fabryczna tapicerka z poldka, calosc dopelniaja pasy z tylu

Czy w PN przejściówce można zamontować dzieloną tylną kanapę z caro? Mocowania po bokach są OK, ale nie bardzo wiem, jak z przykręceniem elementów kanapy po wewnętrznej stronie.

[ wiadomość edytowana przez: BassenMS dnia 2005-12-30 14:18:24 ]

Z dolem nie bedzie problemow, ale jak sie nie myle to z oparciem bedzie trzeba cos pokombinowac.....

Z tego co mi się wydaje miejsca przykręcania są inne. Ale od czego są tam otwory w tej belce. Ja użyłem do tego dospawanego drutu do nakrętki. Wywierciłęm otwory na sruby i przez te otwory z zaslepkami wprowadziłem nakrętki. Wszystko pięknie się trzyma. jakieś blachowkręty poprostu nie zdają egzaminu gdyż się wyrabiają po pewnym czasie i kanapa nieprzyjemnie lata (chyba ze się tam nie siedzi)