Jaki wyswietlacz do navi SIEMENS NCDC2013 ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oczywiscie szukalem wnikliwie, ale takiej konkretnej odpowiedzi nie moge znalezdz >>>a temat wyswietlaczy poruszany ostatnio na tym fotum dotyczy czego innego .

Potrzebuje informacji jaki wyswietlacz dziala z navigacja siemens ncdc 2013.
Chodzi mi o konkretny model lub modele albo jakies oznaczenia. < moze jakies stronki albo foto >>

Przegladajac ogloszenia na allegro widzialem rozne rodzaje wyswietlaczy, od duwkolorowych po takie wypasione gdzie obraz jest juz takiej jakosci jak na monitorze od komputera---i taki wlasnie by mnie interesowal pod warunkiem ze bedzie z tym dzialal.

Moze ktos ma namiar na takie wyswietlacze w okolicach podkarpacia lub malopolski ???

Znalazlem stronke na forum gdzie pokazane sa kostki i rozne wyswietlacze ale tam nie ma symboli wyswietlacza, a bez tego dalej nie mam konkretnej odpowiedzi.

Znalazlem na allegro goscia , ktory sprzedaje wyswietlacze i musze teraz wiedziec jakiego dokladnie szukac bo moj jest do niczego--naprawa nie wchodzi w gre.
Pozdrawiam

Ponawiam pytanie @@@ Moze jednak ktos wie gdzie szukac jaki ma byc symbol tego wyswietlacza i jaki wyswietlacz, bo z tego co czytalem sa cos trzy rodzaje o czym juz chyba pisalem wyzej....

Albo jakies namiary na kogos kto sprzedaje takie wyswietlacze, tylko chodzi mi o jakas pewna firme < moze byc cala polska >
No i pasowalo zebym wiedzial o co konkretnie pytac.

Bylem w Oplu i jak krzykneli ceny prosto z kosmosu to podziekowalem ## ale zaluje ze nie zapytalem o dokladne dane wyswietlacza czyli opis symbol itp..
Jak nic mi nie poradziecie to pewnie pojade do Opla i bede ich meczyl o to.