[S] Wyprzedaż garażowa [ 125,126,128,132 i inne]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam troszkę gratów na zbyciu , więc zapraszam do mojej wyprzedaży :

Alternator do Fiata 128 , bez reglera , łożyska do wymiany , stan nieznany , może się przyda komuś na części :

Antena do klasyka , chromowana sprężyna

Atrapa do przejściowego Kanta ( nie do MR'a ) stan ogólny dobry , na jednym okularze tylko brakuje kawałek plastiku , do kompletu listwa górna , dolnej brak , bo mam tylko jedną i nie sprzedaję Jak nikt nie zaproponuje jakiejś sensownej ceny , to idzie na Allegro

Blok i micha do 850-ki z wałem i wałkiem ... jest też reszta ... głowica i inne , ale nie ma zdjęć do reszty .

Dyfer okrągły do Kanta ( Jugol ? ) , stan wewnątrz idealny , zewnątrz nie specjalny , ale przecież liczy się to , co jest w środku , a daję 100% gwarancji , że jest cichutki i nie wyje , do sprzedania z resorami , bez amorów i zacisków , do wymiany simering ( co zresztą widać ) ma juz drążki reakcyjne , 73' rok , odbiór tylko osobisty :

Felgi Migle Miglia 6 cali 4x100 , nie znam ET , były na Allegro , ale nikt mi nie dał pożądanej ceny , dwie sztuki tylko , moze ktoś chce do upalania , bardzo lekkie , made in Italy , proste są

Pedał gazu do Kaszla , specjalnie spawany , nie wiem na czym polega jego specjalność , ale ktoś to kiedyś tak zrobił , bo mówił , że się łamały , a ten już podobno ni ma prawa się złamać , jak ktoś wie lepiej coś na ten temat , to niech mnie poprawi , na czerwono zaznaczono część dospawaną .

Kierunek ( Bart twierdzi , że do 132 ) prawy , albo lewy , h... wie ... stan dobry :

Uszczelka jednostronnie omiedziowana , do silnika Fiata 1100 cm3:

Mieszalnik do gazu do Poldka i do Kanta 1500 i 1600 cm3 , nowy , nieużywany :

Osłona zegarów i włączników do klasyka , stan dobry , do odczyszczenia :

Skrzynia "czwórka" do klasyka z wajchą w podłodze , żaden bieg nie wyskakuje , cichutko pracuje , do sprzedania może być z wałem (kpl), łącznikiem wału i podporą , odbiór tylko osobisty :

Szyby z Kanta '73 , przód i tył z uszczelkami , bez klinów , tył nie ogrzewany :

Klosz lampy przedniej Fiat 128 , chyba coupe , mogę się mylić , lewy , ALTISSIMO , pomalowany jakimś szitem na pomarańczowo , do zmycia to pewnie jest , ma drobne pęknięcie w prawym górnym rogu nad otworem na wkręta :

Część z tych rzeczy pewnie wrzucę na Allegro , ale póki co , narazie są tylko tutaj , skrzynia aktualna tylko do poniedziałku do 18-ej , później ją wywożę na glebę na strych , reszta pozostaje w Kraku , rzadko bywam na forum , w razie czego to proszę dzwonić , oto kontakt do mnie ---> 788 371 592 .
Cen narazie nie podaję , czekam na jakieś propozycje od Was .
Można je wrzucać tutaj , będę je komentował i jakoś się dogadamy .
Udanych zakupów życzę i pozdrawiam .
Proszę nie cytować tego posta , dziękuję .

Piotrek .

interesuje mnie deska pod zegary do klasyka no i ew. atrapa od przejsciowki. ile bys ty za to chcial i czy ta deska jest brudna, czy ma obdarta farbe, bo to dosyc istotna roznica, a obdarta wyglada jakby byla brudna...

a ile za antenkę?

piotrek ile za most? jak tanio to moze bym sie skusil

Antenka już poszła ... przykro mi .
Puchatku , dogadamy się przez telefon , jutro do Ciebie zadzwonie.
Julo , wiesz .... nie kojarzę czy ta osłona jest obdarta ... ale raczej tylko brudna i po wyczyszczeniu będzie jak nowa a co do atrapy , to musimy się jakoś dogadać , przez gg lub telefon , zaproponuj coś na priva , lub gg .
Pozdro. Piotrek.

Ile za fele??

Peyoo zaginal

Nie zaginąłem leżę z 40 st. gorączką ....
Za fele 80 zł do uzgodnienia .
A z dyfrem Puchatku się dogadamy jak ozdrowieję
Pozdro. Piotrek.

Jak zalicze makrekonomie, to bede sie kontakcił w sprawie ej deski, jezeli faktycznie brudna, to zaklepuje

sral pies dyfer, tylko goraczka niech sie juz oddali z miejsca pracy

Up up.

Brać , wybierać , ceny negocjować

To co jest z tym dyfrem ??
Poochaty bierzesz ?? jak nie to by mi się przydał.

no ja bym moze wzial tylko musze z peyem sie dogadac
.postaram sie zadzwonic do niego

dobra gadalem z piotrkiem.Halku biez go.

Up up . felgi ===> kup teraz - 60 zł
Dyfer "prawie" sprzedany .
Atrapka "prawie" też .
Mam jeszcze HAK do Kanta , może ktoś potrzebuje ??
Pozdrawiam . Piotrek.

Felgi zaklepane , reszta aktualna

a eka klasykwa z ylk nie m,am czau zeby sie zebrac io nijpoac. obiecue z si szbior niedugo

Cytat:
2006-10-31 23:14:27, Julo pisze:
a eka klasykwa z ylk nie m,am czau zeby sie zebrac io nijpoac. obiecue z si szbior niedugo

Eeeee... yyyy.... a po polsku można ????

jak widzisz nie mam zcasu naewet sprawdzic tego co nap[isalem. albo to nowa klawiatura na radio i za daleko ja wzialem
Ja klepie ten plastik na deske do klasyka jezeli jest tyl;ko bruydny, bede sie dogadywal jak zalicze sesje i bede mial troche wiecej czasu, ok?

Hop do góry !!

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym pedałem gazu do Malca ?? Ma ktoś może wymontowany fabryczny zwykły pedał ??
Może jakąś fotkę ktoś ma tego pedału na aucie ?? Z góry dzięki .
Fajnej uszczelki do Zastavy lub 128 1100cm3 nikt nie potrzebuje ??
Pozdro. Piotrek.