Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-05 02:56:07 Czy jest tu ktoś z rajdowym zacięciem? ![]() W prawdzie do samego rajdu jeszcze trzy tygodnie ale to wcale nie jest tak dużo czasu jeśli się chce wystartować lub chociaż przyjechać z dalszych regionów PL co wymaga już zaplanowania. Najbardziej dziwi fakt, że nie ruszyła jeszcze oficjalna strona rajdu, która w sumie nie jest dostępna już od dość dawna, a powinna być chyba cały rok on-line. Strony Brody też dawno nie widzialem, natomiast AT chwali się tylko, że to "ich impreza" i podaje date w kalendarzu. Nic więcej na temat nie znalazłem, dopiero niedawno pojawił się >> REGULAMIN <<. >> TAK BYŁO << w zeszłym roku (filmik 50s, 6.6MB). Na >> TYM FILMIE << widać wszystkie odcinki, na których byłem. Jako serwis wiele nakręcić nie mogłem ale przegląd jakiś jest ![]() >> FOTKI << Dobra, dość pieprzenia ![]() ![]() Teraz uwaga. Pierwszego dnia tradycyjnie jest prolog (nieobowiązkowy) i zwykle większość ludzi zjeżdża się tego dnia do bazy rajdu. Pierwsza noc to czas na poznanie się (raczej na sucho bo rano start ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() => W tym miejscu chcialbym myśl końcową skierować do WSZYSTKICH kolegów i koleżanek z forum. Generalnie idea jest taka, żeby przy okazji rajdu zorganizować taki mały zlocik więc kto może niech przybywa! Myślę, że rajdowa brać z kręgów FSOAK swoją obecnością bardzo podniosłaby atrakcyjność imprezy ![]() ![]() Tyle na razie ode mnie, miało być krótko... |
![]() Quattro Miłośnik FSO Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2006-08-05 08:28:32 jak sie wsistko powiedzie to przyjade ![]() ![]() |
![]() cendra Miłośnik FSO Volvo, 125p, Syrena Ciechanów/W-wa | 2006-08-05 11:43:23 szkoda ze mam daleko i szkoda ze nie mam czym wystartowac ![]() ![]() |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-05 13:21:11 Cendra, to nie jest "jakiś" KJS typu jazda dookoła trzepaka a.k.a. słupkolandia, to są w 90% szutrowe odcinki ![]() ![]() FEFK'u, a macie tam jakiego rajdowego Essi albo kilka? Najlepiej Cossi albo chociaż RS ![]() Dla bezpośrednio zainteresowanych: Ruszyła oficjalna strona rajdu, nie wiedzieć czemu nie wchodzi z adresu rajdbrodnicki.pl ale mniejsza o to: ![]() Na stronie można znaleźć wszelkie informacje niezbędne zawodnikom i kibicom, a także pogadać na forum (jakby to nie wystarczało ![]() Jeszcze mała wskazówka dla ewentualnych kibiców: ![]() ![]() Ja sie już przygotowuje: ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-08-18 22:40:37 ] |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2006-08-18 23:01:03 rejs ja tą fotke twoją od razu skojarzyłem
jak ją wrzuciłeś do wątku o zlocie |
![]() jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-08-19 08:48:41 Jak samochod dozyje to będę. Rajd rajdem ale integracji sobie nie odpuszcze ![]() |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-24 12:22:51 Dobra ludziki, kto może niech wpada. Jakby co kom do mnie 886 395 483, najlepiej sms bo odebrać często nie mogę...
BTW - przygotowań ciąg dalszy... Prawie jak quaife: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | 2006-08-24 22:19:08 To jest tzw. elektroszpera, hehe. |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-28 02:43:44 No nie da się ukryć - zblokował mi się dyfer, w dodatku szeroki ![]() Ile to dało bez 2.0 to już inna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() legendy PRLu ![]() ![]() determinacja ![]() poswiecenie ![]() pragnienie ![]() namietnosc ![]() hmmm... ![]() Jedna z ofiar ![]() |
![]() Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń | 2006-08-28 12:33:20 Masz Rejs jakies filmiki? ![]() |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-28 12:50:27 Ja mam tylko jeden na ktorym widać auto przez chwile na jednym zakrecie, poza tym piach, drzewa, stawy i wszystko inne co było dookola ![]() edit: Jeszcze jakieś znalezione: ![]() ![]() ![]() Szału nie ma bo w najciekawszych miejscach fotografowie nie stali ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-08-28 13:34:53 ] |
![]() Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń | 2006-08-28 13:27:33 Wystawiaj, nie marudź ![]() |
![]() jurek_j Miłośnik FSO PF 125p/PN Caro Nowiny Wielkie | 2006-08-28 16:53:06 O żesz ty mada faka Epika Uchańskiego z Motylewa się pojawiła... Rejsu łądnie jeżdził ten Mitsu? Bo kumpel mówił, że koło szrotu on stoi i jeśli ktoś go nie kupi to idzie na szrot ![]() ![]() ![]() |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-28 17:19:23 Nie wiem czy ładnie i czy efektownie ale na pewno efektywniej ode mnie ![]() ![]() Wytrzymały duuużo strzałów, ładnie ślizgały ![]() |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-28 19:20:35
Masz i podziwiaj, całe 6s się dało wyciagnąć, a i to w sredniej jakości: >> KLIK << |
![]() KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | 2006-08-28 19:52:42 Sa gdzies dzialajace wyniki, bo te ze strony to nie za bardzo maja ochote na wspolprace. |
![]() Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-08-29 11:37:20 U mnie działa wsio prawidłowo mimo, że nie mam Exel'a ("Szybki podgląd"). Z tego co widzę to bez problemu można je cały czas ściągnąć >> STĄD <<. Jeśli nie chce sie zassać mogę Ci na @ rzucić, jeśli masz to i nie działa to nie mam pojęcia o co loko... |
![]() Domel Miłośnik FSO [i], VW Passat Toruń | 2006-08-29 14:27:49 Po co się okleja na krzyż światła w rajdufkach? Żeby się oczka nie odlepiły, temu rajdufku? ![]() |