| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-10-19 10:38:26 Dopóki nic się nie dzieje nic nie trzeba wymieniać.
U Ciebie coś jest nie tak? Co? |
citovet ->Toyota Parking Only<- mińsk mazowiecki | 2006-10-19 16:16:33 wydaje mi się ,że cięzko chodzi
jak byłem w servisie to wstepnie powiedzani mi,że mozna wymienić na nową przekładnie kierownicza |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-10-20 21:59:55 Przypadkiem nie daj sie skusić
Porównywałeś do innych egzemplarzy z takim samym silnikiem? |
citovet ->Toyota Parking Only<- mińsk mazowiecki | 2006-10-22 04:53:17 a dlaczego nie mam wymienic przekładni kierowniczej
co się może za tym kryć czy wsadzą mi złą a jak mam to sprawdzić |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-10-23 00:11:58 kolega Szmyk z forum ma Avensis D4-D z 2004r i tez ciezko mu chodziła kierownica , rozwiązaliśmy to w prosty sposób , odpowietrzyliśmy układ wspomagania i chodzi wszystko tak jak nalezy a w ASO tez mu kazali przyjechac na wymianę maglownicy , no ale jak chcesz wydac 3500zł i miec nową maglownicę mozesz jechac i wymienic , i uwazaj bo w ASO na początku mówią ze w ramach gwarancji robią naprawę a pózniej sie okazuje ze jednak nie
|