| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Elvoo SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA NIVA Warszawa | 2005-11-21 11:38:34 Witam.
Chciałbym wiedzieć jak zdjąć bezinwazyjnie podsufitke. Pytam bo nie chce, żeby potem okazało się że rozebrałem całe wnętrze a podsufitka nadal siedzi na miejscu. Dzięki |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-11-21 11:56:01 podstawa to zdjecie uszczelek, daszkow, lampki.
z tylu masz srubki. I teraz - albo sama spadnie, albo nie. U mnie byla przyklejona czyms o kolorze butaprenu - ale odeszla bezkonfliktowo. Pozniej blacharz wkleil ja na silikon. Ona jest z jakiejs takiej pianki. Umyc mozna cifem i ludwikiem, a na koniec pojechac plakiem - wcierac go. Jesli jest silnie odbarwiona, mozesz sprobowac ace czy cos takiego - zmatowieje, ale potem sobie plakiem nablyszczysz. |
Elvoo SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA NIVA Warszawa | 2005-11-22 23:12:35 Mój plan zakłada obłożenie (w jakiś magiczny sposób) podsufitki czerwonym materiałem.
Szczerze mówiąc jeszcze nie do końca uporałem się z technicznymi szczegółami tej operacji. Na zakończenie dodam, że to samo dotyczyć będzie boczków na drzwiach. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-11-22 23:27:07
klania sie klej do tkanin
wykonalne. Boczki kiedys obijalem w syrenie i maluchu - to banalnie proste. Nawet moje zreczne lewe rece sobie poradzily. |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2005-11-22 23:27:44 Boczki to pikus ja juz u siebie zrobilem koledzy którzy byli na zlocie moga powiedziec cos wiecej na temat estetyki wykonania.A co do robienia boczków proponuje zao patrzyc sie w nową płyte pilsniowa klej TAPICER ( do tych celów naprawde dobry) no i oczywiscie materiał obiciowy koniecznie na gabce |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-07-26 13:33:23 tak siedze sobie i kombinuje
czy musze sciagnac cala podsufitke zeby dac nowy kabel antenowy bo zdjac calą to pewnie nie problem zazwyczaj jest problem ze zlozeniem czego kolwiek w ladziance
moze da sie tylko odchylic (pewnie nie bo sztywna jest )
jeszcze nie sprawdzalem ale i słupek trzeba bedzie rozpatroszyć zeby pociagnac ten kabel i kto wie co jeszcze
wogole zawsze mnie wqrwia ciagniecie kabli w autach bo połowa plastikow niepasuje a chcialem jeszcze zmieniarke do bagaznika podciagnac |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-07-26 15:11:54
czasami trza umic druta pociągnac![]() |
zibik SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21099 Krzeszów (dawniej w Krakowie) | 2006-12-23 02:17:11 Witam
Mam pytanie: którędy schodzą kable od oświetlenia wnętrza z podsufitki w samarze? Raczej to nie są przedne słupki... Nie działa mi to oświetlenie i chcę po nitce do kłebka... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-12-23 09:47:10 srodkowymi?
|