Co wybrać? Planuję zakup auta i niewiem co z dwojga wybrać..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Planuję kupno Hondy Accord lub Cariny E obydwie wersje tylko z 1997r najlepiej z dieslem, bo wiem że takie wersje też istnieją. Niewiem tylko jaką moc posiadają obydwa auta różne źródła mówią inaczej, jakie mają osiągi, spalanie, wady. Bardziej wolałbym Toyotę jest większa wygodniejsza podobno lepsza także od strony trwałości i technicznej, jednak brak mi bliższych informacji na temat tych aut szukalem klubów i opisów po internecie trafiłem tutaj liczę na drobną pomoc), co uważacie?.. Pozdrawiam

tutaj masz dane odnosnie cariny klik.

P.S Carina w dieslu jest naprawde bardzo trwala, duze bagazniki wszystkich wersji nadwoziowych, przestronnosc itp.

ja bym szukał Cariny z numerem nadwozia zaczynającym sie na JT ale z wersjami wyprodukowanymi w anglii nie powinno znów byc tez duzo problemów a silniki diesla dosc trwałe a polecam w turbo dieslu Cari co do Hond Accord to niedawno rozebrałem na czesci rocznik 99 i musze powiedziec ze mają słabo zabezpieczone podwozie i nadkola , w aucie tym juz korozja dosc zawansowana w profilach sie pojawiła a auto bite nie było , moze dlatego ze przywieziona z anglii a tam dosc wilgotno jest ale Cariny z tamtą które przyjechały nie miały takich problemów , to sa rzeczy któr ja osobiscie zaobserwowałem choć moze to byc tylko wada tego jednego egzemplarza

Cytat:
2006-10-23 00:06:54, sterciu pisze:
ja bym szukał Cariny z numerem nadwozia zaczynającym sie na JT ale z wersjami wyprodukowanymi w anglii nie powinno znów byc tez duzo problemów a silniki diesla dosc trwałe a polecam w turbo dieslu Cari co do Hond Accord to niedawno rozebrałem na czesci rocznik 99 i musze powiedziec ze mają słabo zabezpieczone podwozie i nadkola , w aucie tym juz korozja dosc zawansowana w profilach sie pojawiła a auto bite nie było , moze dlatego ze przywieziona z anglii a tam dosc wilgotno jest ale Cariny z tamtą które przyjechały nie miały takich problemów , to sa rzeczy któr ja osobiscie zaobserwowałem choć moze to byc tylko wada tego jednego egzemplarza ::

Accordy z tylu lubialy podrdzewiec , szczegolnie ranty blotnikow i tamte okolice z tylu. Ten model do 98roku, o tym nowszym nie mam zdania

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-10-23 14:11:41 ]