W związku z zakupen przeze mnie nowych felg BBS 6JET 13 wraz z oponami 205/60/13 po ich założeniu za radą Mrozka pojechaliśmy zobaczyć jak się autko drogi trzyma Wrażenia na początku były mieszane bo strasznie uciekał tył na zakrętach. Dopiero jak zobaczyłem na licznik przy jakiej prędkości rzuca tyłem doszedłem do wniosku, że samochód trzyma się wręcz pięknie. W drodze powrotnej do siedziby SMP zauwazyłem na wiejskim podwórku zielonego borewicza z kartką Sprzedam . 100 metrów dalej wykonałem nawrót na szorstkim asfalcie za pomocą drugiego biegu paląc przy tym świeżo założone oponki 205 i pojechaliśmy go zobaczyć. Po 5 minutach był już na holu i podążał do siedziby SMP z Mroziem za kierownicą Borewicz jest zielony, pochodzi z 82 roku i ma w pięknym stanie blacharkę jak na ten wiek ( pęknięta podłużnica z tyłu z prawej strony w skutek dołożenia 3 pióra długości pierwszego-robota na 2 godziny migomatem i troszkę skorodowane tylne lewe nadkole-z zewnątrz blachy gitarra )
Co ciekawe ma silnik 1.5 z łańcuchem rozrządu Koszt zakupu to 400 zeta Na razie nie powiem, co chcę z niego zrobić
fotki: http://2fast4u.w.interia.pl/borew/borewicz.htm