Jak w temacie mam problem z moim radiem JVC które niedawno kupiłem na allegro! Gra bardzo ładnie i czysto ale jest pewien problem podczas naciskanie przycisków przewijania utworów itp. w lewym tylnim głośniku słychać za każdym naciśnięciem klawiszy charakterytyczny Trzask! Jest to bardzo dziwne poniewważ moge wyłączyć tylene głośniki( bo mam je pod wzmacniacz) i nadal to słuchać! choć nie graja ale trzask jest słuszalny! 2 problemem jest gdy zapale sobie światełko w aucie to słychac pisk we wszystkich głośnikach, dodam że na moim starym pionku było dokładnie tak samo! ale na JVC troche głośniej! kable do wzmaka mam wszystkie carpowera (poządne!!! poprowadzone oddzielnymi stronami!
co moze byc tago przyczyną ???? może sprubuje poprowadzić nowe zasilanie do radia albo dać mase radia i wzmaka bezpośredio z jednego miejśca( bo wzmak mam mase z tyłu auta a radio gdzieś z przodu, jest to bardzo denerwujące bo chciałem kupic jeszcze nowe głośniki na przód i nowy wzmak do nich lae narazie to nie ma sensu! radio to JVC kd- sh 9101 wzmak carpower