MotoNews.pl

Potrzebuje ratunku !!!!!! Innocenti 3 Cillindri

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Słuchajcie może ktoś jest zainteresowany uratowaniem bardzo ciekawego auta jakim niewątpliwie jest Innocenti 3 Cillindri .Znalazłem takiego ostatnio i własciciel chce go złomować.Pierwszy raz widziałem takie auto w Polsce i gdybym tylko miał miejsce to bym go sam wziął ale już mam fiata 128 3p i nie mam warunków by się nim zająć Jesli ktoś potrzebuje więcej informacji prosze pisać do mnie na priva
pozdrawiam

Napisz coś wiecej o tym autku (chyba że to tajemnica) Ile ono ma kosztować (może jest za darmo) itd...

Co do ceny to nie udalo mi sie skontaktować z właścicielem , ale mysle że będzie symboliczna.Auto ma walniete zawieszenie z jednej strony, ale ogólnie jest jak na swój wiek w stanie dobrym.Właściciel ma inne auto i to jest mu już nie potrzebne i prawdopodobie odda je na złom.A naprawdę jest to ciekawe auto,co prawda jest to zabawa dla fanatyka starej motoryzacji, ale auto jest warte grzechu ponieważ gabarytowo jest niewiele większe od malucha a w środku ma miejsca jak stara Panda.Skrzynka jest pieciobiegowa nie mówiąć już o osiągach.Karosował to auto Bertone, a generalnie wywodzi się od angielskiego mini.Udało mi się zrobić kilka fotek także jak ktoś chce to mogę wysłać. Mam równiez telefon kontaktowy do człowieka który przechowuje to auto.Aha samochodzik ma wszystkie papiery i do niedawna był w ciągłej eksplatacji.Jak sobie pomyśle że miałby trafić na złom to aż mi sie łza kręci w oku, tak jak juz pisałem pierwszy raz widziałem to auto w Polsce.We Włoszech czy we Francji mozna jeszcze do dzis spotkać zachowane egzemplarze w ciągłej eksplatacji, bo było to auto dośc popularne i mysle że z częściami nie byłoby problemu, no ale to zabawa dla wytrwałych.To coś podobnego z szukaniem cześci do mojego fiata.Ale jak sie chce to mozna wszystko i wcale nie za kosmiczne pieniadze.
Pozdrawiam

Napisz cos moj drogi mi jak mozesz na priv......masz moze jakies foto tego konkretnego egzemplarza???
EDIT:
Czy chodzi o TAKIE auto???
Nie wiem,daczego wkleilo sie w pionie????

EDIT2
Zdjecie zapodaje za ksiazka Z.Podbielskiego "Samochody Wloskie"....

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-10-26 15:53:30 ]

Witam
Najważniejsze informacje juz podałem.Foty mam ale musze je obrobić , są w dużej rozdzielczości i nie zdołałm ich wysłać.
pozdrawiam

Żeby on qrczę był bliżej...

No cóż jest tam gdzie jest, a właściwie już niedługo go nie będzie.Podzieli los innych wytworów ludzkiej myśly technicznej na śmietniku historii tzn złomowisku

witam
Niedawno przejeżdzałem niedaleko miejca gdzie był ten samochód i okazuje się że stoi tam nadal, przesuniety trochę na bok ale stoi dalej.Kurde jakbym miał miejsce to sam bym go wciągnął.
P zdr

a fotki jeszcze masz