[gra] Racing pitch - samochodziki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a nic nie napisze, sami obdajcie

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=23&pg=204

jaka polewa

kuwa niemam mikrofona

to zaluj

U mnie ten sam bol-brak mikrofonu. Ale z pewnoscia gra miazdzy nawet jak sie czlowiek naslucha dzwiekow przy zmianie postaci

haha gra jest mistrz!!
ale zdarłem sobie głos na 4 wyścigu
silnik zatarty

jak sie podepnie jakies male sluchawki do gniazda mikrofonu to slabo bo slabo ale robi za mikrofon
moze sprobowac??

dobrze ze jak warczałem na komputer to nikt nie wszedł

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

gra niesamowita

================================

Nie bede zakladal nowego watku, mam problem z kompem, uzywajac proramu p2p (bear shere - czy jakos tak) sciaanolem sobie film (bullit), i tu zaaczna sie problem ,raz ze film nie dziala, dwa ze proba ruchomienia zawiesza kompa (nie zalezne od programu), trzy nie da sie go skasowac - pisze ze plik jest uzywany.. ble ble ble. sprawdzilem wszystko co potrafie, odinstalowalem proram p2p, po zamyklaem wszystko w menaerze windowsa i nic, uzywam Xp profesional - orginalnej. Nowrmalnie w przeszlosic uruchamialem kompa w golym dos'ie, kasowalem i po sprawie. tu sie nie da, dodam ze skanowalem dyski scandiskiem, ostateczna opcja jest format ale tego chce uniknac

Jak skasowac ten plik z dysku bullit.avi, moze jakims programem??

odłacz net... nastepnie postaraj sie skopiowac gdzies plik, zmienic jego nazwe i powinno pomóc

do czyszczenia rejestrow uzywam regcleanera

a co do wylaczania to sprawdzaj czy ci cos chodzi po kombinacji ctrl+alt+del czyli menager zadan

Cytat:
2006-11-12 22:10:58, CarvMachine pisze:
gra niesamowita ================================ Nie bede zakladal nowego watku, mam problem z kompem, uzywajac proramu p2p (bear shere - czy jakos tak) sciaanolem sobie film (bullit), i tu zaaczna sie problem ,raz ze film nie dziala, dwa ze proba ruchomienia zawiesza kompa (nie zalezne od programu), trzy nie da sie go skasowac - pisze ze plik jest uzywany.. ble ble ble. sprawdzilem wszystko co potrafie, odinstalowalem proram p2p, po zamyklaem wszystko w menaerze windowsa i nic, uzywam Xp profesional - orginalnej. Nowrmalnie w przeszlosic uruchamialem kompa w golym dos'ie, kasowalem i po sprawie. tu sie nie da, dodam ze skanowalem dyski scandiskiem, ostateczna opcja jest format ale tego chce uniknac Jak skasowac ten plik z dysku bullit.avi, moze jakims programem??

tak jak już było napisane spróbować skopiowac i zmienić nazwe a potem delete
spróbuj też zeskanować kompa "Adaware" i po zeskanowaniu usunąć
powinno pójść
jak nie to ostatecznie rejestr systemu windows ale tu zawsze da sie wszystko popsuć usuwając nie ten plik

Jak chcesz Bearshare'a, to tylko wersja Lite, ale i tak lepiej mieć do tego jakiegoś "anty spaya", bo to g*** ma pełno syfu.
Jak chcesz usunąć film, to walnij restarta i spróbuj, jak się nie da, to spróbuj w nero to usunąć, albo w total commander'ze.
A jak tak nie idzie, to wyłącz Windows File Protection, wtedy wszystko się da

restarty probowalem, wytnij wklej i zmiana nazwy odpada,

nero i windows commander sie wieszaja, a jako ciekawostke dodam ze menu tego plik rozwiaj sie ok 30 sekund.

jak wylaczyc ochrone plikow w windozie ??

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-11-13 00:11:19 ]

a w trybie awaryjnym?

Ok, jeblem na cyce leze i kwicze,

problem rozwiazany, ale po prostu nie do uwiezenia jak.

DOS jest jedynym prawdziwm systemem operacyjnym, a nawet jego emulaja w Xp'ku przebija sam system

uruchomilem starego nortona commander (pierwowzor), znalazlem plik, nacisnolem F8 i problem znikl

Windows 551J

DOS Rządzi

dlatego ja oprócz windy mam jeszcze linuxa

Cytat:
2006-11-13 02:19:39, Vyzn-R pisze:
dlatego ja oprócz windy mam jeszcze linuxa

True Ja tyż

I ja...
I ja...

jako inzynier informatyki rowniez mialem linuxa , ale wywalilem po nieudanych probach odpalenia neta WLAN