MotoNews.pl

Kto byl w wojsku??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do tych ktorzy byli w wojsku, podobalo wam sie czy raczej zle wspominacie ten czas?? mnie wlasnie dzis przyszlo wezwanie, ja mam co do tego mieszane uczucia, z jednej strony bym chcial isc ale z drugiej nie za bardzo...

bilet czy wezwanie na komisje?? jakie masz wyk. ?? i do jakiej jednostki idz do łacznosci albo zopatrzenia

Idz do polish navy marynarka jest 100 razy lepsza niż lądowa armia szara ....

nie idz wcale, po co sie tam pchac i marnowa czas

Ja idę do Żandarmeri w Gliwicach, oczywiście na zawodowego.
I uważam, że wojsko to jest super sprawa.
Jak możesz to idź, w szczególności na zawodowego.
Polecam.

[ wiadomość edytowana przez: Dark_Rider dnia 2006-08-30 20:56:05 ]

Cytat:
2006-08-30 20:54:51, Dark_Rider pisze:
Ja idę do Żandarmeri w Gliwicach, oczywiście na zawodowego. I uważam, że wojsko to jest super sprawa. Jak możesz to idź, w szczególności na zawodowego. Polecam. [ wiadomość edytowana przez: Dark_Rider dnia 2006-08-30 20:56:05 ]

miałem kumpla marzył o żw.. trafił do elitarki żw in łorsoł... miał isc na zawodowego... z wojskiem nie chce miec juz nic wspólnego tak że sie zastanów..

Ludziska co Wy chlopakowi proponujecie ???
Lacznosc, marynarke, zetony ???
Nic z tych rzeczy. Pamietaj ze najlepsze wojska to wojska inzynieryjno-saperskie

A tak juz na powaznie. Odradzam szczerze Zandarmerie (ludzie Cie znienawidza) a co do samego wojska to trudno odpowiedziec. Po czesci zmarnowanie kawalka czasu, a z drugiej strony dosc ciekawa i baardzo smieszna przygoda. Ja z perspektywy czasu coraz lepiej to wojsko wspominam choc niekiedy nie bylo zbyt ciekawie. Jak to w zyciu raz jest fajnie, raz dostaje sie po dupie i tak w kolko.
Fala w wojsku zanika, jest jeszcze ale pod dosc "humanitarna" postacia. Troszke pomecza ale pozniej sobie odbijesz
Ogolnie wydaje mi sie ze warto isc bo duzo ciekawych rzeczy zobaczysz/sprobujesz/przezyjesz. Rzeczy ktorych w cywilu bys nie uswiadczyl.

Pozdrawiam rezerwista Jesien 05/06

Cytat:
2006-08-30 23:43:18, _Vincenzo_ pisze:
Pozdrawiam rezerwista Jesien 05/06

o Jesion

Jesien to jest pobór siwęty do je...nia zimy wzięty "

Cytat:
2006-08-30 23:49:48, arsen pisze:
o Jesion Jesien to jest pobór siwęty do je...nia zimy wzięty "

A dziekuje , polecam sie na przyszlosc

Polskie wojsko jest OK! ja byłem na Ukrainie w armii, to jest dopiero szkoła życia!

A co Ty tam robiles??

Cytat:
Odradzam szczerze Zandarmerie (ludzie Cie znienawidza)

A niech mnie nienawidzą. Żandarmeria nie jest po to żeby ją kochać.

Cytat:
2006-09-03 00:51:20, Dark_Rider pisze:

zajebiste

Cytat:
2006-09-03 00:51:20, Dark_Rider pisze:

Z czystej klubowej sympatii nie skomentuje tego tekstu bo moglaby sie atmosfera mocno zagescic w temacie

odswieżam wątek bo chcialem was z wielkim żalem poinformować ze ide do wojska. W lutym moja jednostka bedzie w żaganiu. Czyktoś coś wie na temat kawalerii pancernej? jak tam jest i wogule?

Witam.
Moze nie bylem w kawalerii pancernej ale bylem w jednostce artylerii i byla tam tez pancerna.
Nie masz sie co bac.
Standartowo torszke Cie pomecza z poczatku sluzby ale pozniej masz luzik i tylko wyczekujesz cywila.
Ogolnie wojsko sie zmienia,
praktycznie fali to juz nie ma, troszke Cie pogonia ale odbijesz sobie na mlodych jak przyjda. Polecam nie przeginac i nie pakowac sie w klopoty jesli chodzi o "tepienie kotow". Kombinuj na przepustkach i urlopach i nie rob nic w wojsku.
Wojsko jest piekne (patrzac z perspektywy czasow i na fotki i filmiki z syfu )

Pozdrawiam